New Year Shopping

CNY just around the corner rite. So semua org ambil peluang shopping. Mcm raya kita, dorang pun shopping sama. Dan juga lah sebaliknya. Malaysian rite. Kongsi raya, shopping pun kongsi juga. hehehe

A week before, tgk my bro & his family shopping kat H&M, mcm2 dibelinya. So hati I sudah membara. Sabtu last week, terus Lyn menjengah. Takde sapa teman. I was like owh happy nya shopping sendiri. As usual, I’m independent women. Shopping sorang2 pun jadik. Hehehe

20140114_201111Niatnya nak pergi H&M jer. Dkt jer dgn my house ke Setia City Mall tuh. It’s took around 15 minutes only. Tempat lain mmg tak pandang lah sbb situ jer nak dituju nya. So shopping lah kita pilih2 itu dan ini. Ermmm shopping sorang2 lagi heaven beb. Nak berjam2 dlm tu pun apedehal.

Total damages like around RM250. I sorang jer punya stock tuh. Stock kerja, stock jalan2, stock vacation this week, stock travel next month. All in one gitu. hehehe. Tu pun ada yg tak cukup. Tunggu gaji next month plak.

IMG_1290One of my wish list this year, wallet or handbag from Kate Spade. But I got these for free. Yeayyy!!! This is my new year gift from my bff. Suka gilaaaa!!! Tak payah beli pun. Jimat duit. Hehehe.

Lepas ni boleh aimed brand lain plak. For this coming March. In Sha Allah :D


12 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

wahh...best giler dapat hadiah besT!

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum...

Hahaha betul kak...shopping sendiri lagi heaven..haha sofia selalu pegi sendiri..kalau nak pendapat suai ke tak ngan kita..alah tanya pekerja kat situ pun ok kan..

huaaa bestnyaaaa dapat free...

regards,
Triplesmiley



Amanda Suria said...

kalau nak reward sumthing for ourself..memang berbaloi pi sendiri..x yah bawak couple..x yah bawak anak..kan?

Mummydearie said...

Wah, bukan main seronok dapat shopping ya! Akak pun terliur aje walaupun pagi tadi baru aje kosongkan purse :) Sememangnya shopping sensorang ni best gila, takda siapa nak nasihatkan kita jgn membeli kalau kita dah separuh mati nakkan something (yang tak penting pun sebenarnya..)

lily lotus said...

untunglah u huhu. jaga bebaik okay barang tu hehe..

Lyn Yusoff said...

mrs Eady,
hehehe... mesti lah best

Lyn Yusoff said...

Sofia,
sorang2 senang nak memilih..
klu suka terus amik..

org bagi kita amik.. hehehe

Lyn Yusoff said...

Suria,
betul tu along..
heaven sendiri2 jer.. senang kerja nak memilih

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
tension tu kak.. psal tu shopping..
lepas tu sorang2 kan.. mau tak kaut sume.. tapi berpada2 gak tkut over spend. hehehe

Lyn Yusoff said...

lily,
hehehe..
rezeki...

Yusuf Ahmad said...

org laki pun suka shopping, cuma x mau ngaku ja. hehe. jika ada kelapangan silalah singgah ke blog saya doknganga.blogspot.com

Lyn Yusoff said...

Yusuf,
act sama jer.. laki perempuan mmg suka shopping. thx for dropping by, nnti lyn singgah yer..