Baby Besar

Last week, kita buat housekeeping kat rumah my mum. My helper pun ada sekali. So ramai2 lah kita kemas especially bahagian bawah & bilik my mum. Masa kemas2, my sis jumpa lah kelambu anak dia masa baby dulu. So ketepi kan lah. Nak bagi sapa pun takde yg beranak kecik. Klu ada pun, ada ke org guna jenis ni lagi. Dah 19 thn uolsss umur kelambu tuh.

Datang Puteri, dia pulak yg nak. Nak buat main anak2 katanya. Penuh lah dgn teddy bear, barbie segala bagai dia kelambu kan. Npw dah jd harta dia pun. Hehehe

At last, dia yg masuk dlm kelambu kecik tuh. Hahahhaa

C360_2014-02-09-10-19-33-591 Sure lah tak cukup. Ater orang nya panjang bebenau. Terpaksa lah dia bengkok kan kakinya skit. Pastu bebel2 kata napa org ni tak jual kelambu yg besar supaya dia boleh masuk mcm baby tuh.

Harus lah takde kan. Klu ada pun, tudung saji. Tu pun tak boleh masuk. Menyirap jer dia Lyn jawab gitu. hehehe

C360_2014-02-09-10-19-44-023 Close-up skit muka budak kecik yg berangan nak jadi baby lagi. Dia kata masa kekecik tak puas baring dlm tuh. Sbb tu now dia teringin sgt. Hehehe. Byk lah songeh kan. What ever it is, she’s still a baby in my family :)


4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

lepas gian ye..hehehe..

Mummydearie said...

Dia ingat pulak tu masa kecik-kecik dia tak puas duduk bawah tudung saji, eh kelambu tu? Clever betul budak ni :)

Akak ingat tadi jumpa tudung saji lama rupanya kelambu ^_^

Lyn Yusoff said...

Mrs Eady.
maklumlah masa kecik tak puas hehehe

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
tu lah kak, beria dia ckp masa kecik tu tak puas. boleh plak dia ingat.. pelik... ke dia main hentam jer. hahaha