Ini Yg Selera

Touched down KL with fever face. Holiday yg tak berapa nak have fun. Bkn semua hari lah. Hari ketiga jer yg membuta kat hotel. Org lain pergi jalan2, awak melena kat hotel. Hehehe. What to do. Dah nak kenakan. 

Makan nasi before take off pun, tak habis. Serious, mmg tak lalu langsung. Mkn skit sbb syarat nak makan ubat jer.

Sampai rumah, tidur dulu puas2. Bangun tidur perut rasa lapar. Dan terhasil lah ini….

20140203_172226Tau2… maggi ni tak elok untuk kesihatan. Dan Lyn mmg jaranggggggggg makan maggi. Maggi tomyam with cauliflower. Dan inilah yg selera time demam2 mcm gini. Benda yg masam2 jugak sedap di makan.

Habis semangkuk maggi. Sedap. Tiap kali mkn maggi mmg tak pernah habis. Tapi kali ni habis lah pulak. Ater lapar kan. hehehe. Sesekali takpa makan maggi. Jgn selalu sudah. Tak elok untuk kesihatan. Nnti otak lembab.Hahaha


8 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum..

Ohh sofia pun tgh tak de selera makan entah sbb badan tak sedap ke ape...tp betul tuh kak...kadang2 bile takde selera..yang tang maggi tuh juga pembuka selera di kala tak sihat

regards,
Triplesmiley

:: Mrs.Eady :: said...

aaaaa sedappppp!

:: Mrs.Eady :: said...

aaaa...sedap nyerrr...

Amanda Suria said...

setuju...biasanya kalau demam memang nak makan masam2..tomyam pun x pe...

Lyn Yusoff said...

Sofia,
tu lerh... mmg kena dgn selera time tak sihat..

Lyn Yusoff said...

mrs Eady,
semua org masak maggi sure sedap.. hehehhe

Lyn Yusoff said...

Suria,
betul tu along..
tomyam takde, maggi tomyam pun boleh hehehe

Mummydearie said...

Hahaha...dah tua-tua ni Lyn tak kisahlah kalau otak lembab sikit :)
Akak pun sekarang ni kalau makan maggi memang tak boleh abis. Muaknya sampai rasa nak muntah. Tapi sebab kekadang lapar dan takda apa nak dibaham, makan jugalah. Mungkin masa zaman dok asrama dulu dah puas pekena maggi ni. Nasib baik otak tak terus lembab masa tu :)