Mood Kelaut

Hi LoVers,

20140207_170401 This few days I got no mood to work. Maybe sbb Lyn nak pergi travel kot next week. Tu yg mood kelaut tu. Hahaha. I’m pretty excited actually because I bring along my mum during my holiday nnti. That’s why la sgt excited.

Actually tempat Lyn nak pergi ni dah lama sungguh tak pergi. Last pergi thn 2009. Time tu blog pun suam2 kuku. Tak teringin langsung nak update. Now, skit2 update… skit2 update. Takpe tu cerita lama. Nanti dah balik boleh update cerita baru dari sana ok. hehehe.

Location?? Nanti lah Lyn bagitau.

Oklah guyz, happy Friday & have a great weekend everyone!!!

Cheers!!!


11 comments:

attyfir said...

happy holiday lyn

Mya said...

eh sama lah kita, i pun nak pi bercuti next week.

happy holiday lyn :)

Rasp said...

mood dah gi bercuti dulu tu hehehehehe...
have a great holiday and take care sis :)

Lyn Yusoff said...

Attyfir,
thx kak ty

Lyn Yusoff said...

Mya,
wahhhh u mmg selalu bercuti.. hehehe
happy holiday to u too

Lyn Yusoff said...

Rasp,
tu lah sis...
tuannya belum lagi pergi.. hahaha
thx sis...

Amanda Suria said...

selamat bercuti Lyn...jaga mak baik2 tau masa cuti nanti..

Lyn Yusoff said...

Suria,
ok along.. thx so much

Dee said...

enjoy sis..nti update tau..

Mummydearie said...

Haippp! Cerita half, half ni memang geram ler. Mana nih nak pergi. Of course kena naik flight kan dan siap upload itinerary lagi nih hah....

Whatever it is, have a great getaway. Enjoy your second (2nd kan) holiday this year!

Lyn Yusoff said...

Dee,
thx kak dee....