Muka Boring

IMG_1300
IMG_1301
IMG_1302
IMG_1294Budak muka boring tunggu makanan lambat sampai. hehehe. Lately ni dia mcm gitu lah. Selain membebel mcm mak nenek, sekali keluar terus memek muka ntah apa2 ni. Ishhh adik2..

Even geram dgn mulut dia yg asyik pot pet ppt pet non-stop ni, but she’s the only one princess in her family. Buah hati pengarang jantung ni. Ater anak perempuan tunggal. Hehehe


6 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum,

Haha xpela kak..budak2 buat macam2 expression macam nih comel la...

regards,
Triplesmiley

Amanda Suria said...

comel betul dia buat mcm tu....

Lyn Yusoff said...

Sofia,
tu lah kerja dia skrg..
boring jer mula mcm2 yg keluar..

Lyn Yusoff said...

Suria,
kannnn.. jadi geram plak

Mummydearie said...

Hahaha...ni Lyn junior kan? Auntynya pun masa kecik-kecik dulu perangai sama tak?

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
junior lah sgt..
dulu2 lyn tak mc tu gediknya hahahha