Internet Connections

Happy wednesday uollssss :)



1st time i saw ads ni, i really2 don't understand
Words by words sgt memalukan....hehehe
But the end of the day, its all about P1 Wimax..:)
So people out there.. jgn salah tafsir yea...

Now, im looking forward to use another broadband..
Maxis pun dah cam hampehhh... jap ok.. jap tak ok..
Celcom, DIGI aku tak try lagi...
Some of my friends kata both ok...
Really excited with P1 Wimax, unfortunately my area tak de coverage lagi...huhuhuh
Weeeeiii bila lah nak ada coverage ni!!!....
Cepat skit aku register.. hhehee

For time being, mengadaplah ngn maxis ni dulu..
Tunggu masa je nak terminate...

To all my friends & readers...
Any suggestions??? appreciate if u can share ur experiences using any broadband..
Boleh lah Lyn timbang tara nnti...

Thx everyone!!! :)

4 comments:

cik syahira said...

assalamualaikum kak lyn,

still streamyx gak kot yg best.
broadband ni kalau tempat tu ada coverage tp semua org reg benda yg sama say celcom ke kan, still lama-lama dia jd slow gak.

currently kat shah alam sy pakai streamyx. lepas ni blk jhr nak pakai celcom. since pencawang nya area 3 km dr rumah n kawasan kejiranan semua org kg,so tak ramai la yg pakai broadband kot.
org kg means pakcik-makcik la, anak-anak memasing semua dah tak ddk kg berhijrah ke bandar.

tup-tup sy dr bandar kembali menetap di kg. heaven nya.. hik2x.

ups.. kak lyn, sblm sy balik jhr wish sgt dapat jumpa have a coffee break ke apa kan. hik2x

Lyn Yusoff said...

wassalam syahira...

yup, u r rite.Mmg streamyx yg best sgt. jarang lah tak ok.. just time ujan jelah mmmg susah nak connect.
tapi kak lyn lah tpaksa tukar ke broadband.. tpi the services is too bad. sgt2 geram..

owh really nak balik kg??
nape?? dah nak kawin ker??
yup2.. hope kita leh jumpa & have a coffee break soon. InsyaAllah..

Anonymous said...

Haha...suke iklan ni boleh wt sengih sorg2 kalau teringat ;)

Btw i xpenah gune broadband lain xcept streamyx but most of my fella use celcom n so far ok la...u shud ask others...

Kak Long said...

Salam ziarah...
Kak Long tak berapa berkenan tgk iklan ni...
Sekarang ni guna streamyx di rumah dan kalau keluar rumah je guna celcom broadband.
Streamyx lebih laju, terutama kalau tempat tu tak ada coverage 3G. Tapi ada masanya dua-dua lambat macam siput sedut... :)