Facebook vs Twitter

Owhhhh damn!!! I feel so boring with Facebook. I don’t know why. So sorry!!

facebook-logo5To be honest mmg dulu Facebook one of the social networking yang sgt popular even sampai hari ni pun. Tapi Lyn tak rasa skrg ni. Dulu mmg rajin lah log in, approved friends & approved those thing inside the FB. Orang kata time tu mmg addicted bebenau kan. Klu tak check mmg tak sah. hehehe

But skrg ni lain sgt2. Sbb boleh dikira dgn jari berapa kali Lyn log in dalam sebulan. Dalam seminggu pun belum tentu Lyn log in lagi. Klu korang perasan, mmg takde ape2 pun yg Lyn update dlm FB tuh except my blog entry inside there. Itu pun sbb connect to FB from my link entry. Klu tak mmg sampai ke sudah tak berupdate. hehehe.

Sape2 yg request friends tu mmg amik masa Lyn nak approved. Klu kenal, cepat lah Lyn approved. Klu tak kenal, sendiri mau ingat lah beb. Sorry lah, Lyn tak suka memenuhkan friends list dgn org yg Lyn tak kenal. So sorry.

twitter-logoEventho, FB one of the social networking yg sgt popular dulu, Lyn dah beralih arah ke Twitter. I started using twitter since Sept 24, 2009. Already reached 12k+ tweets. Seriously, I’m addicted to it. Dulu agak susah lah kan, sbb kena on lappie segala. Sejak BB on my hand ni, mmg senang jer nak tweet. Dlm kereta tgh jammed pun leh tweet. Senang citer, dimana2 pun boleh tweet. Hehehe

That’s why I love twitter very much. Live update & senang nak tau ape2 perkembangan. Klu rahsia sgt boleh guna Direct Massage (DM). Senang kan?? I can update my status every single minute. hehehe.

I’m going to Twitter my way through life. Yippiiieeeeeeee!!!

Dua benda yg Lyn sayang, Twitter & Blog. Mmg susah nak dipisahkan :D

Muchukkkkkkkkkkk lagi lah Lyn sayang. hehehee

Anyway, please add me on TWITTER

Korang prefer yang maner?? FB or Twitter??

Enuff said.

[Pics, credited to Google image]


8 comments:

Mya said...

i pun dah addicted dengan twitter ni.
sekarang rasa twitter mmg lagi best dari fb! i like..

atty's said...

kty pun..kalau yg penting2 kegiatan harian mmg update twitter..tak suka..kt fb..ramai benor sedara.

Lyn Yusoff said...

Mya,
agree with u..
twitter is the best!!!!

Lyn Yusoff said...

Kak Atty,
twitter live update..
senang nak tau info :)

adenium said...

ye betul lyn.. sejak stay connected all day long (night jugak :P) nih... bleh jer bersosial networking bebila suka kan..

sW33tdARLiNG said...

i kalau nak merepek, i twit jer.. xde orang nak marah even 1 minute sekali nak tweet pun

Lyn Yusoff said...

Sid,
yupp...
twitter the best ever..
hehehe

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
yup betul...
tak kisah nak tweet bebila masa..
sape marah ke marah dia balik..
hahaha