Stage, Mid Valley

Lyn rasa ramai yang tau Stage ada wat clearance sale kan. I’ve been following Redmummy’s twitter & blog. So dr situ lah tau sale2 ni sume. Kebetulan mmg nak cari a few make up tuk wat stock. Alang2 stage wat clearance, so Lyn heret budak2 office pergi same. Hehehe

IMG01291-20110512-1859We went after working hours last Thursday. Nasib baik office dekat je nak ke Stage MV tu. Even hari bekerja, parking pun ttp payah. Dua org adik2 ni kena jadi model kat parking lot. Kang tak pasal2 ade yg terlupa kereta kat mane. Hehehe.

Kita mmg terus melulu ke Stage yer. Mmg tak pandang mane2 kedai yg lain. Sbb motif utama mmg nak shopping kat Stage saje.

IMG01293-20110512-1911Hah!! masing2 duk try segala jenis make-up kat situ sampaikan SA tu pening kot melayan kerenah kitorang. Tak ramai org pun time tu. Tapi group kitorang yg paling kecoh. Tapi best, leh try make-up free. Hehehe

IMG01298-20110512-1945End-up I bought two eyeliner & 2 lipstick. Another one tu Amy kirim. Actually byk stock yg dah habis. So kita beli mane2 yg ade jer. Eyeshadow pun Lyn tak beli. Sbb baru je beli yg eyeshadow palette hari tuh. Ni sume buat stock, sbb yg sedia ada masih ade lagi.

IMG01299-20110512-1945Hasil rembatan kitorang beramai2. Banyak barang yg dah takde walaupun sale ni sampai mid of June. Klu skrg ni pun dah takde stock, rase2 nya sale ni tak sampai pun mid June.

IMG01301-20110512-1946Pic last before balik. Sempat lagi kitorang bergambar. Muka happy selepas merembat make-up. Alaaaa spent tak byk mane pun. Klu original price sure dah makan ratus2 tuh.

Lepas je memborong kat Stage ni, singgah jap kat C&K. Tapi takde yg berkenan di hati. Later2 sure ade stock baru. Terus je hantar dorang kat office semula, then Lyn cabut balik.

:D

10 comments:

Dee said...

woi..x tau pun ada sales kat stage..tp dee pya mekap pun ada lagi..hehehe..

Amiera Hilton said...

miera pun beli jugak baru2 ni kat Stage. murah! :)

Just Call Me Bitt said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaa i tak tahu ponnnn :(

sW33tdARLiNG said...

mine mine mine...!! jom cepatlah kita meluncurrr... tak sabar nak collect lipstick tu

Lyn Yusoff said...

Dee,
alaaa lyn pun tau dr kak red..
beli je kak, wat stock. hehehe

Lyn Yusoff said...

Amiera,
tgh sale haruslah rembat kan..
hehehe

Lyn Yusoff said...

Bitt,
sila terjah stage sekarang..
hehehe

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
jumssss.
i free this weekend..
jummmmssss

mummysyafie said...

aritu sibuk dak opis kater stage ada sales, tapi nak ke stage yang berdekatan mmg tak sempat. so melepas la

Lyn Yusoff said...

Mummysyafie,
pergi lah kak..
sempat lagi tuh.. itu pun klu ada stock lagi.. hehehe