Mak Yong Mengidam

Orang mengandung ni klu mengidam, hope dgt dpt ditunaikan. Nnti meleleh plak air liur anaknya. Ni kisah mak yong mengidam lah ni. Time lunch yg agak dah ke petang. Maklumlah masing2 tak makan lagi. Lyn nak kata lapar tu idak lah. Sbb sempat makan egg tart lunch tuh. Just lapar something tpi bukan nasi. Kurang dah sekarang ni makan nasi. Ikut mood. Hehehe

IMG01283-20110511-1701 Bukan calang2 mak yong ni mengidam ko. Ikan siakap stim lagi. Sekali datang, mmg besau giler. Klu Lyn lah, mmg tak larat nak habiskan sorang2. Mmg utk 4 – 5 org makan.

IMG01285-20110511-1701Tengok tu muka mak yong yg sgt happy sebab dah dpt ikan siakap stim dia yg mmg sgt2 marvelous. Tu pun dia suruh kitorang makan same. Yang Lyn makan kueh teow kungfu pun kena paksa makan gak. So org dah ajak kita makan je lah. Rezeki kan.

Member kitorang yg tak makan nasi pun dipaksa habiskan gak. hehehe. Bukan lah ape, sbb dia makan tuk dua org kan. Taknak lah amik share anak dia. hahaha.

Eh, tpi mmg sedap ikan siakap stim ni. Mmg habis dikerjakan oleh kitorang. Klu korang nak tau, Lyn mmg tak makan ikan siakap atau ape saja ikan sungai. Tapi bila rasa sekali, mmg sedap. Kena dgn tekak Lyn ni. Sbb Lyn pernah makan ikan siakap ni dulu2, tapi bau tanah. Terus reject sampai skrg. Tapi yg ni mmg sedap. Tak rugi mencuba.

Lepas ni kita tgk ape mak yong ni mengidam plak. Hehehe

6 comments:

atty's said...

alamak..terus tertiba mengidam jugak tau!

sW33tdARLiNG said...

berseri2 muka mak yong dapat makanan idaman yerkkk

Lyn Yusoff said...

Atty,
hahaha...
mengidam?? sila carik kak.. hehehe

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
sgttttt!!! berseri2 kan...

SURIA AMANDA said...

ikan siakap tu nampak sangat seksi u...

Lyn Yusoff said...

Suria,
bkn org je sexy..
ikan siakap pun nampak sexy. hahahaa