Nur Kasih The Movie

Hi Lovers,

Stop talking about Cameron Highland’s entry for a while. Sure korang bosan kan nnti. Byk lagi nak citer tu. Later lah. Actually, dah siap2 schedule utk next week. So petang Jumaat ni just layan lite2 entry jer. hehehe

NurKasihTheMovieI’m looking forward to watch this movie as soon as possible latest by next week. I hope so. Nowadays, sure penuh pawagam kan dgn org ramai yg tak putus2 nak tgk NKTM ni. So Lyn nak bagi reda skit, later on baru tgk. hehehe.

Since I already watched the series before, so I’m so excited to watch it again in movie version. Hope tak menghampakan. I’m not following any movies in Malaysia. I’m not addicted to it. Senang citer Lyn bukan kaki movie. Boleh kira kor dlm setahun berapa kali Lyn tgk movie. Sure less than 10. Hahahhaa.

Last time, I watched HMM. Lepas tu mmg takde nak tgk movie ape2 dah. So since NKTM ni kuar, mmg Lyn nak tgk sgt2. Hope tak bz lah next week ni.

Pada korang yg dah tgk semalam on 19th May 2011, how’s ur feedback?? Maybe can share here with me.

So jom kawan2, kita tgk NKTM ramai2. Sure meriah sakan kan. Hehehe

[Pics, credited to Google image]

8 comments:

atty's said...

kty udah tgk..tp buat masa ni tade masa nak review..lagipun kasi masing2 tgk..lain org lain pandanganny kan,

cuma kty lagi suka version drama..

Madam Casper said...

samalah..next week akak nak pi tgk juga NKTM. Dok pujuk en.atan bg dia setuju jaga danish dan muaz. nak pi dgn yg besaq ja...

Lyn Yusoff said...

Atty,
cepat erk akak..
lyn nak tgk sgt. So masing2 ade pandangan masing2..
tak sabar nak tgk ni..
hhehee

Lyn Yusoff said...

Madam casper,
hahha.. suh en atan jaga kak..
nnti boleh layan NKTM..
have fun kak

mummysyafie said...

dah tengok dah...memuaskan la..takde la yang terhebat. tapi kena bawak tisu taw..sebab duk 5 minit dah ada babak sedih

Lyn Yusoff said...

Mummysyafie,
lyn lum sempat tgk lagi..
tak tau lah bila mau pergi..

SURIA AMANDA said...

kwn2 along ckp NKTM memang best dan sediakan 2 kotak tisu kalau nak pi tgok..alamak...sad story la tuh kan..

Lyn Yusoff said...

Suria,
haah lah dgr org2 kata pun camtuh..
kena bawak tisu byk2...