Egg Tart Yang Yummyyy

I went to USJ Taipan yesterday to settle a few things. When I was there, terperasan plak The Baker’s Cottage. As I mentioned before, Lyn pernah makan egg tart yg Lyn beli kat sini. Mmg sedap beb. Korang try lah klu korang tak caya.

IMG01280-20110511-1324So mmg kebetulan lalu, so singgah lah. Ater dah menngidam sangat kan. hehehe. Nasib baik byk lagi. Bukan nak beli byk pun. Tau2 lah kan, klu dah dibuat dr telur ni. Mmg Lyn tak boleh makan telur skrg ni. Tapi dah teringin sangat. Main sebat jerlah. hehehe

IMG01281-20110511-1454I bought one egg tart & sandwich roll. Actually tuk breakfast. Sbb Lyn tak sempat nak breakfast pagi tuh. Just had plain water.

IMG01282-20110511-1455Sorry lah sbb tunjuk pic yg Lyn dah ngap2. heheh. Sedap beb. Tak tau nak kata ape. But the tastes was good. Dia punya tepi2 tu sgt crunchy. Baru letak skit kat mulut rasa dah rapuh dah. Isi telur tu plak mmg soft semacam. Sedap lah senang citer.

So dah habis mengidam makan egg tart. Lepas ni nak makan ape lagi erk.

Owhhh macaroons in Harrods KLCC. Ermm today kot. Hehehe

4 comments:

DDFABULOUS.COM said...

perghhhh...sedapnya nampak...
tapu macaroons tu lebih skit kak yer...hehe

Just Call Me Bitt said...

i ove egg tart oso....aduhhhh mau rasa jugak ;)

Lyn Yusoff said...

DD,
hahaha... tak sure lagi pegi ke dak nnti..
nak beli macaroons ni.. hehe

Lyn Yusoff said...

Bitt,
sila beli dear.. hehehe