Last Friday…

P1070933 I wore baju kurung last Friday in my office. Actually, lama dah tak berbaju kurung di hari Jumaat. Ape lagi hari biasa. Memang takkan lah. Hehehe. My friends siap gelak2 pagi tu bila Lyn berbaju kurung. Dorang ingat Lyn mimpi. Hampeh kan. hehehee. Nasib baik hari tu tak hujan. Klu hujan sure kena perli kaw2 punya. Hehehe

I got breakfast with my client early in the morning somewhere in PJ. Siap kena puji ko. So ape lagi, kembang lah cik von I kena puji cam tuh. hehehe.

P1070937With this necklace. Love the design. I bought this at The Curve last time. Main beli jer. Tgk cantik rembat satu. Bila tgk2 match lah skit sgn baju kurung Lyn tu. Just nice. Match plak. Ramai yg tegur. Owhh murah saje. Murah pun boleh saja ku pakai. Asalkan cantik.

P1070927My high heels from C&K. I bought this for hari raya last 2 years. Tak selalu pakai pun. Sbb seakan2 terlupa tentang kewujudan kasut ni. hehehe. Tu lah bila dah byk kasut. Dah lupa yg dulu2. Still can fit. Just nice. Comfort.

Bergaya anggun di hari Jumaat yg mulia. Wah gitu!!! :D

That’s all about Friday.

2 comments:

CinoiLavigne said...

Cun ah rantai tu. Ada tak jual on9 yeee

Lyn Yusoff said...

Cinoi,
tak sure lah u ade jual on9 ke tak..
i beli kt kedai jer..