Hi-Tea cum Dinner

P1070984Owh rasanyer dah lama tak lepak Old Town. Last week kononnya nak lepak, tapi my friends tak mau pulak. So jadiknya semalam kitorang qada balik. Hehehe. Ada sebab kitorang lepak kat sini. One more thing, masing2 tak makan lagi. Nak lepak ptg after working hours, masing2 bz sgt. So kita terus dinner je.

P1070986So masing2 order pilihan masing. Lyn as usual had prawn mee. I’m craving for prawn mee. Ingat nak lepak Pak Li tapi tak berkesempatan lagi. Prawn mee kat sini kt kaw mcm kat Pak Li. Kat sane mmg sedap sgt. Smpaikan buat entry ni pun terbayang2 prawn mee kat Pak Li. Hehehe

P1070987My friend order mee kari, javanese mee, tom yam noodle & soup noodle. Nampak menarik makanan masing2. Tapi masing2 order ice water. Sbb takde mood nak pilih air. Lyn mmg takde mood nak minum air manis lately ni. Mmg selalu air kosong jer.

P1070989Sambil makan sambil bercerita. Takde gossip erk. Semua cerita yg boleh menambahkan duit jer. Yang membuang duit tolak tepi. hahahaa

Tak lama lepak sini, masing2 dah kepenatan nak balik. Plan nak tgk movie pun terpaksa cancel. Next time jer layan. Still got time meh.

4 comments:

atty's said...

dah lama gak tak lepak oldtown skrg..
selalu kty lepak paparich..

Lyn Yusoff said...

Atty,
papa rich pun best..

mummysyafie said...

kalau gi oldtown ni harus akak oder half boiled eggs. entah naper kat sini je akak rasa macam bersih.

Lyn Yusoff said...

Mummysyafie,
lyn tak pernah rasa lagi..
leh try nnti.. hehehe