Mahkluk Yang Kelaparan

Tetiba guna perkataan makhluk kan. Hehehe. Ntah. Suddenly pop-up in my mind. Tu yang terus bubuh tajuk. Hahaha. Ni kes semalam gak lah ni. Masuk office lewat sbb jumpa client kat luar. Lepas tuh, mmg kebulur sgt2. Nak pergi makan, malas. Ermm nak pegi makan pun malas kan.

Sume nak org buat utk ko yer Lyn. Ko hingat ko sape. Ko ingat ko Kate Middleton nak suh org buatkan utk ko. Hahaha. *tetiba name Kate plak yg kuar. Motiffff. Hahaha

BBM kawan2, dorang kat Mcd. Terus je order laju2. Tapi menunggu dorang mmg mcm menunggu buah yg tak gugur. Lama bebenau.

IMG01286-20110512-1516 Two set of mc chicken for both of us with milo ice as usual.

IMG01287-20110512-1524Sorry lah, makan dah suku baru teringat nak snapped. Tu dah tinggal suku dah time tuh. Punyalah lapar kan. Tak bape minit dah nak habis. Hehehe

IMG01288-20110512-1525Dik, asal muka ko cam gitu?? Menghayati kenikmatan mc-chicken ker?? Hhaha. Tang mata tu yg tak tahan. hahaha

IMG01289-20110512-1525Hahaha. Ni lagi katanya muka control ayu time makan. Tau tak pe. Mmg control ayu pun. Tak berapa minit, habis kitorang makan semua. Maklumlah orang kelaparan. Letak sekejap dah habis ditelan. hehhee

Owh yer, time ni Lyn baru tersedar kat luar sana hujan. Alhamdulillah, turun jugak kau akhirnya. Berkat doa org ramai. Mmg best hujan ni, sampai ke malam sejuknya. Tidur pun dalam keadaan sejuk. Owhhh suka2. Hehehe

10 comments:

atty's said...

Amboi..senyum2 makan mcd ye..semalam kty pun makan mcd gak..si akak banjer.

Cik N said...

Fuuhhh seronok tido malam kalau siang ujan..heheee Alhamdulillah lame jgk panas tak ujan. 2-3arini ptg je ujan. Sejuk jek mlm. Best! :)

Lyn Yusoff said...

Atty,
lama tk dpt makan kak..
tu yg senyum smpai ke telinga tuh hehhee

Lyn Yusoff said...

Cik N,
sini lama tak hujan..
klu hujan wajiblah tdo best

sW33tdARLiNG said...

nampak sangat gambar propah tgh makan,kannn....! hahahahahaha ayu gitewww

DDFABULOUS.COM said...

ape benda kat kepala akak yg kilat2 tu...cam melatop je...

mummysyafie said...

hihihi...memang nampak lapar sangat la tu. cepat je burger abis erkk lyn.

Lyn Yusoff said...

DD,
hairband dik woiii..
cantik & letop2 kan..
hahhaaa

Lyn Yusoff said...

Mummysyafie,
mmg sgt lapar kak...
tu yg cepat habis.. hehhee

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
hahaha..
propah kan.. action je lebih.. hehehehee