Need Ur Help :)

Hi Lovers,

I just need your help…

Sebelum ni kan, my blog comment tak pernah ada reactions label tuh. Itu pun klu korang perasan lah.

untitled3Since, my designer installed new blog template last month, dia dah siap2 letak label reactions tuh. Nak remove pun, Lyn rasa biarlah. Dah dia wat cam tu kan. Lyn rasa ade lah skit perubahan dari blog yg lama tuh. Wah gitu!!!! hehehe

So kat sini Lyn nak mintak lah tolong, klu sudi click lah mane2 label yg korang sesuai based on my blog entry. Saje suka2 jer.

Tapi klu tak nak click pun tak per. Lyn tak kisah pun. Tapi ada jugak readers yang click. Terima kasih disitu & really appreciate it.

Thx korang..

Muahhhhhhhxxxxxx.

*Hugs*

6 comments:

sW33tdARLiNG said...

i tak perasan, boleh gitew...? hehehe next time i click k... best gak kan ada table ni, at least kita tahu apa citarasa readers

SURIA AMANDA said...

Along dah klik..;)

Coretan anuar said...

Ok.. saya dah klik Label Reaction tu..

Entri Terkini Di Blog Saya:
Bagaimana Untuk Mengundi Blog Pilihan Anda??
Tips Blogging: Semak kelajuan “Loading Page” Blog Anda

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
hehe di ampunkan beb..
betul kata u, at least readers tau citarasa based on entry kan...

Lyn Yusoff said...

Suria,
thx along :)

Lyn Yusoff said...

Coretan Anuar,
thx bro :)