My Own Template… Horeyyyy :D

Hi Lovers,

Good morning everyone!!!..

I’m happy today coz I had my own template using blue color & my idea too as a blog template. Alhamdulillah :D

I like so much!!!

From here …imageTo here…..imageSupposedly, I’m using this template on my birthday itself which is on 30th March, but it’s not happen coz there’re so many amendment. It’s took almost a month utk settled kan benda ni. To be honest, I'm so fussy women. Hehehe. I think almost 10 amendment yg my designer kena buat which is too bad. Hehehe..

Ni lah bendanya yg Lyn nak reveal ari tuh. Tapi sbb blum sampainya, just bagi hint jer dulu. Hehehehe

The reason why I changed my template because of :

1. I need my own template. Of coz I nak sorang je yg pakai. Sebelum2 ni klu bukak blog org lain, Ehh!! sama plak dgn blog template aku. Agak tak best di situ.

2. I need more blue color in my template. Sbb kurang blog template yg menggunakan warna biru. So kita design sendiri baru puas hati. Tak gitu!!

I would like to thank the designer from Incrediblesdesign for being my blog template successful too. Klu Lyn tak carik kat mane nak design blog template sendiri mmg akan guna jer template yg free ni sampai bila2. Ini baru 1st time Lyn guna template yg totally design by Incrediblesdesign. Idea pun sama2 gak. Tapi boleh dikatakan 90% was my idea. Pihak dorang just tambah2 & bagi idea skit.

To be honest, I like this template so much. Lagi2 idea sendiri kan. Mestilah suka. So ni baru permulaan. Kot lah dah jemu nanti boleh tukar lagi. InsyaAllah. So far Lyn berpuas hati dgn design ni. Mungkin ada yg tak berapa perfect lagi dari segi susunatur tuh. Nanti Lyn buat slow2..

Anyway guyz!!!!

Cantik tak??

Cantik tak??

Klu tak cantik pun takpe… janji tuan punya blog suka & happy :DD, Tak gitu!!!

12 comments:

mummysyafie said...

templete baru la..comel nya. cantik la lyn..akak pun guna khidmat incredibledesign tu.

atty's said...

memang cantik template yg baru ni..
kty blog design sendiri..ni pun ingat nak make up2 gak blog tu kalo ada masa.

yaTy ♥ said...

canteeeekkkkkkkkk!!
=)

S.A. said...

blog sangat ceria ;-)

Cik Kamoo said...

shanteeek la...dan kemas sekali

Lyn Yusoff said...

Mummysyafie,
oowh akak pun guna khidmat dorang erk.. ptutlah cantik..

Lyn Yusoff said...

kak ty,
anyway thx kak..
takpe kak.. take ur time.. leh kemaskan lagi.. :)

Lyn Yusoff said...

Yaty,
of cozzzzzzzzzzzz :)

Lyn Yusoff said...

S.A,
mcm owner nyer..
ahaksssss

Lyn Yusoff said...

Cik Kamoo,
thx so much..
tapi ade yg tak teratur lagi tu..
slow2 i buat..

sW33tdARLiNG said...

meriah gilosss...! ceria! i loike.. but honest say, i header pun ada bulat2 gak nanti tau.. jgn ckp i ciplak idea erkk... ehehehe

tp i ada 3 bulatan jer kat belah kanan...

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
hahahaha..
takde hal lah beb...
cepat skit.. i nak tgk.. hehee