Makan2 Di Booth Maggi :)

Klu korang nak tau, masa pegi MIHAS tu kat booth Maggi lah kitorang bertiga duk menyelit. Sibuk menunggu dorang masak maggi & cekodok. Gigihkan. Yang bestnye hakak2 maggi ni mmg sporting giler. P1070828Kitorang menebeng kat sini pun dorang tak kisah. Siap join kitorang posing amik gambar lagi. Dorang kata jgn nak malu2 dgn dorang. Kiranyer kitorang mmg tak malu lah. Dorang kata klu malu nnti lapar. hehehe. Mula2 kita makan cekodoh & cicah dgn source Maggi. Sedap gak. Baru 1st time rasa.P1070832Next, kita tunggu akak2 ni masak maggi kari. Eh!! korang tau kan Lyn tak makan maggi. Pernah rasa skit2 jer. Now teringin giler nak rasa. Btw, akak2 ni ajar camne nak masak maggi dgn cara yg betul.

Memula kita masak maggi cam biasa, tapi waktu nak hidangkan tu, kita kena asingkan kuah dan maggi tersebut. Bila nak makan baru kita amik maggi dan baru campurkan kuahnya. So baru lah maggi tu tak kembang. Taktik baru ni. heheheP1070833Ni tiga makhluk yg duk menebeng kat booth maggi tak sudah2. Lepas cekodok, Maggi plak. Dari perut kosong sampai kenyang dibuatnya. hahaha. Tapi booth Maggi ni mmg terbaeeeekkkk dowh.

Love u lah akak2 Maggi :)P1070843At last Lyn kat booth yg jual Barbican drinks ni. Beriya aku speaking ko, dah dia pun speaking sama. Ape lagi kan. So bila Lyn beli barbican ni dia letak dlm paperbag. Confirm lah botol2 ni akan berlaga2. Sedap jer dia ckp “takkan pecah”

Lyn pun terkedu.

Owhhh u can speak Malay erk??

Sikit2…

Mamat ni pun sporting gak. Siap kuarkan prop botol tu lagi. Hahhaaha.

6 comments:

mummysyafie said...

alahai..alkisah nya bleh cakap melayu yer. comel la lyn kat sini. akak suka baju lyn tu

Lyn Yusoff said...

Mummysyafie,
tu pasalnyer kak..
comel erk.. kembang lagi cik von ni..
hahaha..
baju murah jer kak.. l love the design too.. cantik....

sW33tdARLiNG said...

i suka maggi kembang.... :(

admin said...

wow megi free, wat balik umah xlehke?
air barbican tu best ke?, tliur gak tngok kat 7e tapi rega mak ooiii, baik aku minum nutrimalt.....muahahahaha

Lyn Yusoff said...

Admin,
org dah bagi makan kat situ nak bawak balik amenda nyer..
air barbican tu not bad..
beli lah wat rasa...

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
klu kembang terasa kembang plak tekak ni nak makan.. hehhee