Sick Day :(

Hi Lovers,

Too bad, I’m still on MC today. Still having bad fever, headache & flu. Huhuhu. Yesterday, rasa nyer dah ok dah. Dah boleh gelak2, but pagi ni nak bangun Ya Rabbi mmg tak larat bebenau. Ape lagi lah nak drive kan. Sure tak larat. Rasa berat betul kepala ni.

Nak kata salah sendiri mungkin gak kot. Ni lah bahana duk pekena embun pagi last Saturday nite. It’s party time katanya. Dah lama tak kena embun pagi, sekali kena terus demam semula. hahahah. Sila salahkan diri sendiri. [Eh3!! My mum tak tau ni, klu tau sure kena tarbiah. Ishhhhh senyap2 tau]

Bersin dah beratus kali, hidung ni rasa nak ku tanggalkan jer. Bersihkan, cuci2 dulu pastu baru pasang balik. Perit & gatalnya ya amat. Klu boleh dah kutanggalkan dah. Nasib baik lah ko mmg melekat kan. Hidung sokmo berair. Dah habis dah satu kotak tisu ku kerjakan. Hehehe

Nasib baik perit tekak ni dah baik. Makan ubat sakit tekak langsung tak jalan. Last2 ikut petua my mum. Sapu minyak kelapa kat leher. Baca selawat 3 kali then sapu slow2. Petua tu gak yg menjadi. Dari ari mula2 my mum suh buat, tapi I tak nak dgr u. Alasan, taknak leher berminyak. Boleh??? Hehehe. Degillllll kan. Last2 buat gak sbb dah tak tahan. Hehehe

Hope pagi esok sihat seperti biasa. Dah 2 hari MC uolsss.

Boring dah duk umah. Nak kerja!!!

Bye!!!

4 comments:

atty's said...

get well soon lyn..lepas ni jgn berembun lagi tau..

sW33tdARLiNG said...

get well soon, Lyn!

Lyn Yusoff said...

K. Atty,
thx kak..
dah lama tak berembun.. tu yg terkejut lalu demam.. hahaha

Lyn Yusoff said...

sw33tdarling,
thx babe :)