Egg Tart From KFC…

Selalu bila pegi KFC sure dlm pikiran korang mesti ayam, ayam, ayam.. takde menu lain kan. Beside that ade burger, coleslaw, whipped potato & etc. Tapi KFC mmg terkenal dgn ayam nyer. Sedap lah. But it’s not my favorite. Coz Lyn tak berapa suka makan ayam. So so jer. :)

I’m not talking about chicken’s KFC. It’s new desserts from KFC called it egg tart. First time Lyn rasa ni dari KFC.

IMG01127-20110410-1824Lyn tak sure boleh beli single ke tak, but my sis beli on set sekali. Sure lah boleh beli single2 kanIMG01128-20110410-18254 pcs inside the box. Tgk pic nampak sedap kan…IMG01129-20110410-1825 Nampak menarik & sedap.. IMG01130-20110410-1826Sekali rasa, the taste was good. Not bad. Rasa dia sgt creamy. Egg tart ni klu makan panas2 lagi sedap. Mmg terliur lah. Errmm korang dah pernah rasa?? Tryla. Sedap gak. Yummyyy yummmyyy

Ada lagi satu egg tart yg paling Lyn suka. It’s from Baker’s Cottage. Yang tu mmg teramat sedapppppppp. Mmg tak boleh dibayangkan. hehe. Dulu masa rajin pegi Seksyen 18 Shah Alam, mmg ke situ jelah ditujunyer. Skrg ni payah betul.

Tapi bila tgk egg tart ni, rasayer esok lusa mmg nak singgah Baker’s Cottage lah. Dah terliur2 ni. hahaha

*Gulpppppp sambil kesat air liur* Hehehehe

8 comments:

CinoiLavigne said...

brapa ringgit neh tart KFC nii uwaaa lapar gila tgk mcm sedappp

S.A. said...

Selalu I pi KFC tak pernah nampak plak ada jual tart, teringin2, thank u la for the info, info makanan yg sedap wajib dikongsi ;)

SURIA AMANDA said...

tetiba terasa nak egg tart...nakkkkk

Lyn Yusoff said...

Cinoi,
i tak sure lah bape ringgit..
sbb beli satu set kan...

Lyn Yusoff said...

S.A,
lepas ni leh terjah KFC..
boleh rasa egg tart ni..
hehehe

Lyn Yusoff said...

Suria,
seranggggggggggg KFC.. hehee

admin said...

betul ke kfc pun da start jual tart nih? aku kalo tart telo blom pnah try....tart nenas biasa....aku ingat la....kalo akok tu mat salih panggil tart.....kira aku da penah makan laa egg tart ni... muahahhahah

Lyn Yusoff said...

Admin,
suka hati kau lah..
janji ko pernah rasa..
so ko rasa lah egg tart ni
sedapppppp