Promote Blusher…

Al kisahnya nak pergi lunch, tapi sessi lunch sudah bertukar jd make-up session. Padahal kat kedai makan. Boleh gitu?? Hahaha. Boleh je lah. Ater group kitorang je yg ada kat situ, tanpa segan silu terus bermake-up. heheheP1070854My friend, Natrah bought new blusher & lip gloss from Miss Rose. The price was RM15. Cheap rite. To be honest, Lyn mmg tak suka pakai blusher. Tapi klu nak pg dinner/function tu pakai lah. But not for normal use. Dah lah masing2 duk pakai blusher & try itu try ini. P1070860But si Natrah ni suh gak Lyn pakai blusher tuh. So pakai lah kita. Tapi tak nampak pun kan. Cam kosong je. So baik tak pakai terus. ehehe. Tapi ok gak for normal use. Taklah nampak sgt merahnya. Nnti cam badut plak pipi merah menyala. hahahha. P1070861Another brand is from The Body Shop. Dia suh sapu gak. Tapi tak nak lah. Tapi bila tgk org pakai blusher ni, hati dah mula teringin nak apply for normal use. I mean tuk pergi kerja & jalan2.

So lepas ni kenalah bukak balik blusher MAC yg Lyn pakai utk function2 ni. Nak beli baru nampak membazir plak. So kita pakai mane yg ada dulu. Dah habis baru beli baru.

Errmmm ber-blusher lah kita ari ni.. Hehehehe.

Auuuwwwwwww :DD

8 comments:

atty's said...

lyn tak pakai blusher pun dah cantik..

kty pun pakai blusher bila g majlis tertentu

kalo g opis simple je ..sbb tade sapa nak tgk..sorg je kt opis..

Lyn Yusoff said...

Kak Atty,
alahaiiii kembang cik von ni..
hahaha
samelah kita kak..
tapi sejak tadi dah pakai blusher bila pg kerja..

akak pkai blusher utk hubby jer kak..

mummysyafie said...

akak prefer blusher dari skinfood. amik no 20..sebab nampak natural je.

Lyn Yusoff said...

Mummysyafie,
really??
wajib pegi beli ni...

sW33tdARLiNG said...

i kalau tak pakai blusher alamatnya pucat jer laa muka tu lepas pakai bedak...

but during weekend kalau takat nak beriadah mmg i tak pakai

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
coolness..
tapi klu beridah mmg tak pakai..
over lah pulak kan.. hahaha

nurul said...

pas baca blog lyn...lalu body shop..n terus beli blusher ni...sgt2 best...rugi x beli awal lg...

Lyn Yusoff said...

Nurul,
wow!! cepatnyer bertindak..
lyn nak habiskan stock MAC dulu..
later nak try brand lain plak