Parappappappa, We Loving it :D

Sambil jalan2, hujan pulak lebat sesangat. Sementara menunggu hujan berhenti, kita singgah makan dulu. I rarely ever eat McDonalds. Ni pasal nampak billboard besar gabak kat Federal Highway hari tu, terus teringin nak makan. So kenalah mengheret dorang same. Hehehhee. Suh my nieces order kan MC Chicken 1 set with ice lemon tea. Yang lain, pandai2 lah dorang nak order ape.

IMG01189-20110423-1629Tapi kitorang berdua duk amik pics tak sudah2. Tengok jelah gelagat Khaira. Suka nau pegang pipinya gitu. Adik!! nak cover pipi yg chubby tu erk. hehehe. Khaira ni klu kita panggil budak gemuk dia marah ok. Sure dia menyahut ‘Khaira Marissa laaaaaaaaa’. hehehehe

IMG01191-20110423-16333 sets of Mc chicken with 2 ice lemon & milo. Time ni kan hujan. Jadinya makan fries & burger panas2 mmg sedappp. Sekejapan jer dah habis. Hehehe

IMG01193-20110423-1633Tengok gelagat Khaira ni. Air milo ni dia sorang je yg conquer. Ummi nya mintak dia tak bagi. Terpaksa mintak gak. Ater minum byk nnti sure terkencing2. Time ni dia sibuk mintak bby chair. Saje kitorang tak layan. Biarkan dia duduk kat situ.

IMG01195-20110423-1656My lovely nieces, Sheena aka mak buyung & Baby. Dah tercapai hasrat dia nak pergi The Curve. Nak ajak hubby nya jgn harap lah. Bukan org sini pun. Nasib baik makcik dia ade. Say thx to Achik!!!! :)

IMG01196-20110423-1701Tak caya?? Tgk je gelagat Khaira lagi. Suka sangat amik pic mcm tuh. Mmg nak cover pipi yg tembun tu kan. hehehe. Time ni dia dah rimas sbb lama sgt duk melepak kat McD ni. Sibuk ajak jalan2. Bkn taknak jalan, sbb kat luar tu hujan. Kita nak terjah Street Market tuh. Tu yg penting tempat cuci2 mata.

So kebetulan hujan mmg dah berhenti. Tu yg terus kita redah kesana. Baru puas hati bershopping…

4 comments:

sW33tdARLiNG said...

alahaiii ikut sapa laa tu posing manja gituuuu

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
tak tau lah amy..
tgk dlm tv kot...

CinoiLavigne said...

Comel gila budak Khaira ni. Dia mkn burger McD juga ke?

Lyn Yusoff said...

Cinoi,
hehehe..comel sgt kan
dia makan fries jer.. hehehe