Love This Necklace :)

IMG01140-20110415-2000It’s beautiful necklace that I've found last week. I saw it during our training time which is my lovely friend wore it. If I’m not mistaken she bought in Great Eastern Mall, Ampang. The price around RM100++. Last time I saw Redmummy wore during some event. Raya pun dia ada pakai.

Lyn mmg tgh mencari rantai ni, coz I need to attend one function. The theme is Melayu Tradisional will be held on Jun 2011. So of coz baju very the Melayu Tradisional, so nak pakai rantai ni lah. Rasa nyer dah sesuai dah kot. I can imagine that. Hehehe

So any suggestion kat mane Lyn bleh beli selain di Ampang. Klu tak silap Kak Red pun beli kat area Ampang gak. Sebab bila masa lah nak pegi Ampang sana. Klu pergi sbb ada reason tu shud be ok. Tapi klu saje2 mmg tak lah kot. Kat area2 sini mmg Lyn tak jumpa lagi.

Klu korang2 tau kat mane Lyn boleh beli rantai ni, please drop a comment erk.

Thx so much korang.

Muahhhhhhhxxx :D

8 comments:

CinoiLavigne said...

Dkt masjid india ada kot, apa tu Semua House ka apa nama dia tu

Dee said...

dekat ampang park ada..dlm RM80++..kat jalan tar pun ada..RM50..

btw..cantik blog lyn..suits u..

Siti Harisun Said said...

I pon tgh carik gak......

Plis inform me oso yek!!!

Lyn Yusoff said...

Cinoi,
owhh yeke..
haruslah pergi nnti..

Lyn Yusoff said...

kak Dee,
seyes ade yg murah gitu..
halus lah pg carik nnti..
hehehe
thx kak :)

Lyn Yusoff said...

siti,
once dpt i will inform u

sW33tdARLiNG said...

myself ada jenis kerongsang 3pcs pakai kat kebaya.. tension jer asyik tercabut2 pin tu..pastu anak2 melasak, mmg tak selesa nak pakai...

kalau dapat jenis rantai camni senang.. pakai ngan baju kurung pun cantik, ngan kebaya traditional lagi cantik

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
i lebih selesa dpt yg hok rantai ni..
senang nak pakai..
yg kerongsang u i ade..
tak pakai pun...