Apple iPad 2 vs Samsung Galaxy Tab 10.1

Malam bila ntah, lepak2 kat rumah tiba2 duk cerita pasal Ipad 2 & Samsung Galaxy Tab (SGT). So masing2 bercanggah idea. Ada yg kata Ipad bagus, ade yg kata SGT baguslah. Last2 masing2 pening tak tau nak beli yg mana satu.

So ikutlah citarasa masing2 nak beli ape kan. Dah try dah pakai Ipad. Mmg best lah. SGT tak pernah lagi try. Lyn memula mmg nak rembat Ipad 2 ni, tapi bila tanya kawan2 yg terror pasal gadget ni dorang kata SGT lagi bagus.

Jadi…. diriku terus confuse. Huhuhuhu

Apple-ipad-vs-Galaxy-TabDua2 menggoda iman ku. Huhuhuipad2-vs-galaxy-tab-10.1Let’s take a look specs comparison between them…

Frankly speaking, dua2 pun menarik. Masing2 ade kelebihan masing2. Its depends. Tak boleh nak dijangka sangat. Pendapat org kan berbeza. Tak salah nak tanya pendapat orang lain. Tapi klu sendiri yg nak pakai, tepuk dada, tanyalah selera.

Owwhh… selera besar betul ko ye Lyn..

LV Delightful PM ko nak..

Ipad 2 ko nak..

SGT ko nak..

Chop duit ker ko tuh?? Hahahaha…

Klu korang, yang mane satu menepati citarasa korang??? Ipad 2 or SGT..

Meh share meh… jgn malu2…. :DD

[Pic & info credited to Google image]

7 comments:

DDFABULOUS.COM said...

kak, amik ipad...tunggu dulu ipad2 is coming soon...kumpul duit dulu...nanti kita rembat sama2 kak ipad2 ek...

Amiera Hilton said...

kalau tgk kt comparison tu SGT lg bagus je dr Ipad 2..tp miera minat Ipad! hehe.

sW33tdARLiNG said...

i cant think about gadget kalau tak boleh nak effort... so jauhkan otak dari teringin kat benda2 camni

Lyn Yusoff said...

DD,
singpore nak kuar ipad2 next week..
duit dah ade..
cuma confuse jer.. hehhe

Lyn Yusoff said...

Amiera,
i minat dua2..
nak beli dua2.. kopak lah den.. hahaha

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
i giler gadget gak lately..
sbb tu nak dapatkan gak.. hehee

F.Walker said...

Ipad 2 menarik minat aku & ayah aku! haha..