Usop Wilcha & Johan Mengegar ABPBH 2010

Malam ABPBH 2010 mmg dipenuhi dgn persembahan artis2 Malaysia kita termasuk Ella, Farhan, Anuar Zain, Ning Baizura & etc.
 
Tapi paling best part Usop Wilcha dan Johan Raja Lawak naik ke atas pentas utk mengumumkan Bintang Paling Popular 2010 sampai skrg mmg tak boleh lupa. Mmg best. Sampai kitorang duk terkekek2 nak keluar airmata pun ada. Hahahahaha
 
Sapa setuju, sila angkat tangan macam saya!!! [sambil buat tangan cam Usop Wilcha]
 
Klu korang terlepas meh kita layan video ni lagi. Hehehee.
 
Enjoy!!!!!!!!!!!!!!!
 

Usop Wilcha the best ever!!! :D

6 comments:

S.A. said...

Bila tengok audience buat tangan mcm gitu, terbukti dia pun ramai peminat kan.

Dee said...

mmg best pun kan lyn..tengok byk kali pun tak jemu..

Cik Kamoo said...

TERBAIK WOOO!!! SANGAT GULING2 PNYA LAWAK

Lyn Yusoff said...

S.A,
mmg ramai peminat dia ni...
semua org pakai wat gitu.. hehehe

Lyn Yusoff said...

Dee,
mmg best..
siap gelak guling2 lagi..
hhehe

Lyn Yusoff said...

Cik Kamoo,
hahaha..
mmg guling2 punya..
hehehe