Macaroons Lover :)

I’m blue lover :)

I’m macaroons lover too :)

If you’ve been followed my blog & twitter, I’m always talking about macaroons. Something that I craving very much. But kata org kat oversea, macaroons ni dijual kat tepi2 jalan jer kat sana. But kat sini kan still baru, klu nak rasa kenalah beli kat mane2 cafe. But honestly, I’m addicted to it.

tweet4tweet2So far, mmg Lyn dah rasa 3 version of macaroons. Ada a few tempat lagi yg Lyn tak sempat nak pergi. Sooner or later, I must go there. hehehe. Ishhh kalau dah penggemar tegar ni, mmg kena cari lah jawabnya. If manis pun tak kisah. Lagipun bukannya makan selalu kan. hehehehe

Last 2 days, I saw one tweet from Sid saying about macaroons. Siap dia bagi link sekali. Teruslah Lyn terjah website cafe ni. The cafe namely, Levain Boulangerie & Patisserie.

Malam bila free terus jer terjah website tuh. Sekali tgk dia punya macaroons, walaweeiiiiiiiiiii mmg terliur *gulp, sambil kesat air liur ni*

Tak caya… meh kita tgk macaroons yg dijual..

macaroonsIt’s colorful rite with any flavor. Bestnya!!! Mmg menyelerakan. Memang wajib terjah lepas ni. The price pun rasa nya dalam RM3.90 mcm cafe2 lain jugak lah. Hope tak lah mahal sgt2. Selain macaroons ada jugak makanan lain yg dijual disitu. Cake, drinks, spaghetti & etc.

Anyway, thx to Sid sbb memberi info pasal macaroons yg top top meletop ni. Wajib terjah lepas ni. Sape nak ikut?? Jummmmmmsssssss

The contact information.

No. 7, Jalan Delima,
55100 Kuala Lumpur,
Malaysia

Phone: +603 2142 6611
Email: info@levain.com.my
Monday to Sunday 7.30am – 9pm

12 comments:

sW33tdARLiNG said...

ada blogger buat delivery macarons ni... u tau tak..?

SURIA AMANDA said...

sgt2 tempting..sib baik mak buyung x nampak ni..kalau x sentap alongnya nak mencari...

CinoiLavigne said...

Ada buat delivery sampai Sabah tak?
Kat Sabah mcm susah nak cari kot

adenium said...

wahhh lyn... caya lahhh... memang penggemar macaroons tegar nih....mmg nampak best kan macaroons dia... cuma sid kurang sket yang manis(tapi makan banyak gakkkk... :P)
nnt dah cuba kasi review yer.. :D

Dee said...

wow..nampak menarik macaroons nya..dee pun x penah cuba lagi..

mummysyafie said...

akak ada tanya gak pasal macaron ni kat website taw. tapi owner tu tak reply pun..dah seminggu akak order.

tiz time nak terjah link yang ni plak

Lyn Yusoff said...

Sweetdarling,
tau.. cikmin.com kan..
ke ada yg lain?? gtau i plzzzzz

Lyn Yusoff said...

Suria,
mak byung dah nak bersalin..
tunggu lepas pantang nnti baru leh makan.. hehehe

Lyn Yusoff said...

Cinoi,
tak sure lah yang..
will check for u k..

Lyn Yusoff said...

Dee,
sedap kak.. cuma manis skit. but its depends kat mane kita beli..
hehee

Lyn Yusoff said...

Mummysyafie,
owner bz tu kak..
pegi beli dulu kat mane2..
empire pun byk..
tak pun terjah je sini.. hehehee

Lyn Yusoff said...

Sid,
peminat tegar katanya kan...
sure leh wat review nnti..
tapi tak tau bila blh pg..
klu u pg dulu, u kena wat review hehehee