Delightful Monogram PM

I got Marc Jacobs…

I got Coach…

I got Long Champ…

And one more still on the way kot.. yippieeeeeee!!!!

And now….

My current wish list is…………Delightful PMI always thought that the price of this Delightful PM was so expensive. Like around 5k and above. Of coz lah tak mampu. Harus kena menabung sungguh2. hehehe.

But after I went to LV’s Boutique last time, I found that I can get it around RM2800. Dah try pakai dah pun time kat LV’s boutique tu. Taklah besar sgt. Just nice. But after googling it, I can get more cheaper than that price. If kirim kat my friend pun lagi murah. Tak kisah lah orang kata design lama ke ape, tapi Lyn tetap nak beli satu yg design camni :)

Orait Lyn!!! Let’s work hard & give out my best everyday.

Hopefully I can get this handbag before raya. InsyaAllah :D

16 comments:

Legally Hagna said...

semoga apa yg dicitakan tercapai...pray for you!

Azleen said...

cantikk...lyn!! same price as my speedy !!

mummysyafie said...

yang RM2800 tu saiz paling kecik kan. akak impikan yang saiz MM tu. kat sini RM3200 tapi kalau kat singapore bleh dapat murah sikit kot.

Dee said...

oklah tu tambah koleksi..

Lyn Yusoff said...

Legally Hagna,
insyaAllah..
thx beb..

Lyn Yusoff said...

Azleen,
yup.. i tgk speedy tuh..
tapi i kenan yg ni.. :)

Lyn Yusoff said...

Mummysyafie,
haah.. yg ni kecik skit..
tapi pd Lyn dah kira besar gak..
singapore tak sure..
tapi my frend kata kat oversea murah..

Lyn Yusoff said...

Dee,
betul tu kak..
tgh nak menambah.. hehehe

Nashays said...

lyn, hurmmmm panjang hurmmm aku..monogram ni kira cam vintage laa..aku pon ske p bukan skang kot..2 3 tahun lagi ke..buat masa ni termimpi2 laa dulu sambil simpan singgit sehari..

DDFABULOUS.COM said...

wahhhh...makan hatiiiiiiiiii

Lyn Yusoff said...

Nas,
meh kita beli bersama2..
tpi 2 3 thn lmbt sgt beb..
hehehe
nak sekrg.. hahaha

Lyn Yusoff said...

DD,
muahahahah..
tggu ade yg betul2..
lagi makan hati kan

Princess Feyqa said...

wahh cantiknyee LV niee tergoda nyahh, tpi i student lagi... bru 20 lau pakai LV takut nmpk tua hehehe

Lyn Yusoff said...

princess Feyqa,
dah kerja nnti beli lah :)

BegItu said...

Delightful is superb. Mine is MM .
Nice blog. Do visit mine

BegItu said...

Nice blog. Delightful is superb. Mine is MM. me love beg too..

Do visit mine :)