Fever After Birthday :(

Shocked after birthday?? I think so. hehehe..

Tak pernah jadi gini. Lepas je celebrated my birthday, tiup lilin segala, I finally collapsed. huhuhu. I was on MC yesterday. I had fever, sore throat, headache & flu. In package gitu. Suara pun dah serak2. Ape lagi nak telan air liur. Mmg perit ko. I see that I can get sick easily laaa.. Huhuhu

Tak pasti berjangkit dari sapa, tapi kt rumah ni, Puteri & mum pun demam sama. Puteri dah dua hari MC, tak pergi kindie. Baru semalam dia sekolah balik. Lyn & my mum mmg terbaring kat rumah dr pagi. Lyn klu tak sihat, tak kisah sgt. Lyn risaukan my mum jer. Ajak pergi hospital taknak. So just telan panadol actifast jer. Tu yg bantai tido tak sudah.

Tengahari pun makan benda yg masam2. Mee tomyam. Rasa tekak tak sedap kan. Tu yg nak makan benda masam2 tuh.

Last nite, rasa makin teruk plak headache & sore throat ni. Habis satu badan Lyn sapu minyak angin. Makan panadol lagi. So kenalah tidur awal.

I wish I'd get better soon. InsyaAllah :)

Enuff said.

Bye!!

6 comments:

~@mOi ~~ said...

hepy belated bufday.. huhu

sW33tdARLiNG said...

wish u get well soon, especially tomorow...! ehehehe

DoodleDesign said...

huih? satu badan sapu minyak hangin? Salam kenal Lyn.. moga cepat semboh. Kalau boring2 jomla enter contest kat my blog. hihii :)

Lyn Yusoff said...

Amoi,
thx so much :)

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
hehehe..
i nak sihat ni.. hehehe

Lyn Yusoff said...

DoodleDesign,
thx for dropping by..
anyway thx so much erkkk