Angah Muka Ketat

IMG_0888
IMG_0887She’s my granddaughter, Khalisy. 2 years old. Susah skit nak dgn orang. Klu nak dukung mmg kena rasuah mcm2. Hehehe. Nak amik pic pun, muka ketat sungguh. When I said smile, mmg dia wat dunno jer. Serious takde perasaan.

IMG_0891 Tapi Aong dia lebih2 tersengih. Hehehe. Biasalah anak dara. Umur pun dah masuk 6 thn. Next year will be at kindie again.

Lama tak jumpa budak berdua ni. Maklum lah mummy nya mabuk. Tak boleh bgn. Ni baru stabil. My niece was pregnant anak yg ketiga. In Sha Allah, next year dapat lagi seorang cucu. Harap2 lelaki. Amin. Si kecik tu pun dah panggil diri dia ‘Angah’, not ‘Adik’ anymore. hehehe


4 comments:

Amanda Suria said...

Along pun dh ada cucu dh...terasa tua plak diri ni...x sanggup diorg panggil uwan or nenek....suh diorg panggil nanny....

Mummydearie said...

Samalah kita, dah ada cucu. Eh, yang rajin melukis tu si kakak ni ke atau yang 8 tahun tu? Confused pulak tengok muka macam sama!

Lyn Yusoff said...

Suria,
kan.. ape nak buat..
dah rezeki...

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
tak sama orgnya..
ni my granddoter..
yg umur 8 thn tu my niece..