Today

Hi LoVers,

Yesterday was public holiday in Selangor. Today, back to work as usual. Huhuhu. Klu dpt cuti straight 3 hari kan best. Friday till Sunday or Saturday till Monday. Baru lah havoc.

Nothing special during holiday yesterday even the date was awesome, 11.12.13. Ramai lah yg pilih tarikh menikah, bertunang semalam. So let it be.

Back to my entry, seriously tak tau nak tulis apa hari ni. Mood kelaut sungguh. Idea pun tak berapa nak ada. Ermmm tayang jer lah muka sendiri. Dah lama tak tayang muka dlm blog. Hehehe

20131116_165358 My heart is always for the blue color. Loving the dress from instashop @armariohermana, blue skirt from my personal collection #throwback. You can check out their IG.

Sekian.


10 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum,

Hehehe a'aa kak, best kalo dpt straight cuti sampai esok ek..sure semlm kl ramai org kan..

regards,
Triplesmiley


Amanda Suria said...


salam Lyn..wah cantiknya la baju...email to me your address ngan no hp..nak hantar keychain...x aci tau..tau jer lagu tu..jom karok...

Rizziela said...

kalau ada extra cuti...memang ambil cuti sampai ahadkan..blh g jalan2... hihi..tp apa kan daya...setakat 1 hari ajerlah dpt cuti..cuti ihsan

Lyn Yusoff said...

Sofia,
klu straight lagi heaven
tapi takde lah nampaknya..

Lyn Yusoff said...

Suria,
lyn pun suka baju tu, cantik..

Lyn dah email dah kat along. alaaa main teka2 jer.. tak sangka betul hehehe

Lyn Yusoff said...

Rizziela,
tu lah klu ada extra boleh sambung cuti. tapi takde lah nampaknya.. hari ni kena kerja balik

Dee said...

cantik baju lynn..

Lyn Yusoff said...

Dee,
thx kak :)

Mummydearie said...

11.12.13 tarikh dapat cuti seminggu berkelubung atas katil :) Nothing special pun. Cantik baju yg Lyn pakai ni. Berkenan pulak warna biru ni.

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
Anyway thx kak..
lyn kat blue lover.. hehehe