Brilliant Idea

Enjoy the video first.

Good idea for outside parking. In Malaysia, we are using sensor light for empty parking rite. But tak semua shopping complex/ building yg ada. Boleh kira lah. Klu takde sensor gini, mmg jenuh lah nak pusing cari parking habis minyak kereta pun habis. Oppssss!!


10 comments:

msredcheesecake said...

kang ada plak budak amek belon tu...hheee

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Betuuuullll sokong sgt!! kadang-kadang byk buang masa pusing-pusing cr parking...

regards,
Triplesmiley


Mummydearie said...

Bagus juga idea ni. Takdalah kita buang masa ke hulu ke hilir cari parking. Tapikan kalau orang kita ni, bila nampak aje belon tu naik, for sure bergaduh-gaduh dan berebut-rebut nakkan parking kosong tu. Silap-silap hantar wakil suruh book tempat tu.

Rasp said...

i suka kalo ada sensor lite tu sis...
mmg senang kirja nak cari parking kan...

Lyn Yusoff said...

Mrsredcheesecake,
hahaha..
tu lah masalah org kat sini..
pantang nampak heheh

Lyn Yusoff said...

Sofia,
kaaannn.. penat & habis minyak2.. last tak dpt, balik jer trus..
malas nak layan

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
malaysian mcm tu lah.. mcm batak jer kan.. at least tu nak memudahkan, tapi jgn menyusahkan org lain plak.
maybe boleh guna cara lain, taklah jenuh pusing2 cari parking

Lyn Yusoff said...

Rasp,
betul tu sis..
tapi tak semua tempat ade..
kt elok klu semua mcm tuh. senang kerja.

syafiq zulhadim said...

serius genius

Lyn Yusoff said...

Angah,
kannnnnnnnn