Diari Ramadhan 1434H : Day 19 & 20

IMG_0392Menu hari ahad simple2 jer. Dah tak tau nak beli kuih ape. org pun dah byk tak jual. Agaknya masing2 sibuk buat kuih raya kot. Hehehe. Yg ada pun kuih yg tak berapa nak famous. Tapi popia basah tu mmg sedap sampai kan Lyn mkn 3 ketul. Lupa plak org belakang. Hehehe

Hari tu plak Lyn sakit kepala bagai nak rak. Mmg tido je lah jawabnya. Letak minyak tak jalan gak. Akhirnya ku tarik rambut sampai berbunyi. Tak menjadi gak. Dah mlm baru menjadi. Terus baik. Cuma kepala sengal2 sbb kena tarik dek tuannya. Hehhehe

IMG_0393 Hari ke 20 Ramadhan. Serious tak sangka tinggal lebih kurang 9 or 10 hari saja kita akan berpuasa. Menu simple2 jugak. Hari isnin adalah hari yg agak malas jugak. Dgn mood tak berapa nak baik. Mood nak memasak pun kureng. So mkn saja ape yg ada.

Mlm tidur awal. Lyn tak berapa sihat. Tapi ttp bangun sahur walaupun hanya minum air kosong & kurma.


6 comments:

Rasp said...

slalu lyn kena sakit kepala kan...
kesiannn kat lyn...
akak tak pandai tau tarik rambut bunyi2 tu...
kalo tgk org buat cam sedappp jer...
akak pun tetap bangun sahur walopun takat minum air & kurma jer..
tapi nak kena siapkan hidangan utk famili kannnnn....
cepat kan masa berlalu...

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Akk mcm migrain je tu?

have a good rest ea kak..

regards,
Unsmiley


Amanda Suria said...

Lyn ada migrain tu...get well soon dear...

Lyn Yusoff said...

Rasp,
kerap jugak sis..
serious kadang2 tak tahan..
tu pun nyaris2 jer bunyi
kat umah masing2 senang bangun sahur.. even minum air jer

Lyn Yusoff said...

sofia,
dlu mmg ada migrain..
tp lama takde..
anyway thx yer dik

Lyn Yusoff said...

suria,
mmg ada migrain along..
lama dah tak kena..
thx yer along