Durian oh Durian!!!

P1070140P1070141P1070142Nampak tak buah durian yg byk2 tuh?? Giler byk betul kan..

Tapi…

Tapi….

Bukan kitorang punya yer uolssss…. Klu family Lyn punya, sure Lyn ajak korang dtg sini makan durian ramai2. Makan lah sampai lobam Hahahaha. Pokok durian ni kat belakang rumah kitorang. Sebelah jer dgn tanah Arwah Abah.

Puas I zoom camera I yg tak berapa nak mahal tu kan. Eh mahal gak I beli uolsss. Sampai terteleng2 tengkuk Lyn duk dongak. Hehehe..

Kita pandang jelah buah durian org ni. Lagipun Lyn tak makan durian. So i tak heran pun. Kat rumah ni klu nak makan durian, kena beli jer. Senang..

Ehh.. kat kebun ade kot buah durian. Nnti suh my sis & bro pg tgk..

6 comments:

dD Fabulous | sitekateki said...

bestnya duriannnnn...DD nie antu Duriannn

Lyn Yusoff said...

DD,
boleh geng dgn adik beradik kak lyn..
kak lyn tak makan durian.. busyukkkkkkkk

SURIA AMANDA said...

duriannnn...bestnya...nak2 time dia gugur tuh terus kopek..huiii tempting la..

Wan Muhabakri said...

musim durian dah start balik ke...? teringat plak dusun durian my hubby's relative yg kitorang serang dulu

Lyn Yusoff said...

Suria,
hahaha... ingat zaman dulu2..
tapi lyn tak makan durian.. busukkkkk

Lyn Yusoff said...

Wan,
dah musim dah kot..
tu yg byk kt belakang rumah kitorang..
tapi tak tgk lagi kt kebun..