Finally to Street Market..

Hi Lovers,

Good morning everyone.

Just want to share what I did on Saturday. Actually mmg plan nak duduk rumah saje. Bangun pun dah lewat. Tak kuasa nak keluar. So just lepaking at home. Chit chat with siblings & nieces, tetiba my nieces meroyan nak pegi flea market, The Curve. So bawak jelah. Dari dorang duk tarbiah & mokak2 kat telinga ni, mohlah kita pegi.

Tu pun pergi dah lewat. Around 3pm baru gerak dari rumah. It’s was raining day. Memang slow lah kita drive. Sampai sana mmg satu hal lagi, dgn jammed & parking pun payah. IMG01054-20110319-1634Sampai sana nasib baik lah dah lepas hujan. So senang kita nak jalan2 cari barang kat street market. So misi mencari barang bermula. So meh lah kita cuci mata. IMG01055-20110319-1655Hujan2 pun ramai org yer. Bukan dorang ni reti duduk rumah. Kita pun sama merayau, takkan lah orang lain pun nak merayau ko nak marah Lyn. Hampeh tau. heheheIMG01058-20110319-1705Hairband ni cantik2. Tapi menepati citarasa mak. Ater semua byk yg besi2 jer. Lyn tak boleh pakai yg besi tu. Sakit & pening pala nnti. Tapi settled with something else. At least beli gak, dari balik tgn kosong. Kang kena perli plak dgn orang2 kat rumah tuh. Kitorang klu keluar tak beli pape, sure kena perli woiiiii. HeheheheIMG01060-20110319-1744Lepas tawaf kat semua kedai, misi mencari kedai makan plak. Ater memasing lapar. Pergi Teh Tarik Place punya lah ramai org. Ater terbayang2 teh tarik & kueh teow goreng yg meletops top top tuh. Tapi sedey uolsssss penuh orang ramai sampai masing menunggu. Perut dah lapar, pastu nak menunggu lagi. Uiishhh, tak sanggup mak. So kita mencari lah kedai lain.

Kelakar betul masa kat kedai tuh. Wat malu jer tau kakak ni. Nanti Lyn cerita ok. :D

6 comments:

SURIA AMANDA said...

tunggu baby lahir baru nak jalan2 mcm ni...cantik2 hairband tu erk..

sW33tdARLiNG said...

kalau ada geng memang syiok laa outing walaupun ujan je apa ker... takpeeeeeeee

Just Call Me Bitt said...

saya pon suka cekak dekat the curve hehehe earing pon cantik2 kaannn ;)

Lyn Yusoff said...

Suria,
jgn lupa pegi...
leh cuci2 mata kat sini..

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
semestinya..
yg penting happy..

Lyn Yusoff said...

Bitt,
mmg cantik2..
sediakanlah duitnyer.. ehehee