Korang Makan Ni Tak??

P1070390Pernah dgr super ring??

Pernah makan super ring nih?? Sila angkat tgn!!!

Kitorang jarang makan snack cam gini nnti kena tarbiah dgn my mum. Kitorang tak dididik makan snack2 cam gini. Tak elok tuk kesihatan. Tapi kekadang nak rasa gak.

Snack ni zaman Lyn kecik2 pernahlah rasa. Byk keju ko. Klu makan mmg tgn & lidah korang akan jadi oren. hehehe. Byk tul kejunya. Ari tu my BIL beli tuk my niece. Ater I pun tumpang sama. Ater sesekali makan snack cam ni, mmg mengalahkan budak2. Mak yg lebih2.. Hehhee

11 comments:

Siti Harisun Said said...

Makan... suke sgt...
Tp skang lagi suke Cheezels...

Huhu

Kancilbiru said...

last makan haritu terus pening..ekeke...maybe banyak preservative sangat kot...huhuhu

Lyn Yusoff said...

Siti,
cheezels pun sedappp
tapi i jarang makan...

Lyn Yusoff said...

kancilbiru,
i makan pun pening.
tapi sedapppp
sesekali boleh ler..

sW33tdARLiNG said...

dulu masa kecik2 suka makan sebab boleh buat cincin.. i used all my 10 fingers... tp bila dh besar ni, tak suka dah... sebab i mmg tk suka cheese

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
betul lah..
i pun selalu letak kat my fingers.
bila dah besar2 ni jarang makan dah..

Izz Latif said...

~urm~
ada satu bahan dlm produk ni
yg diragui tau....
katanya lemak oink2!!

www.izzlatif.blogspot.com

Lyn Yusoff said...

Izz,
ehh yeke?
lepas ni tak nak makan lagi ler..

yaTy ♥ said...

my fav cikedis..
hehhehe..
=)

Lyn Yusoff said...

Yaty,
sedapppp tu...

Izz Latif said...

~erm~
brand Oriental kan??....
ada member kata bahan dia E110 apa ntah,
itu kod untuk bahan2 yang berkaitan dgn binatang tu...