Ice-Cream Loceng!!!

Sunday was my family day. Rest with my mum, siblings, niece, nephew & granddaughter. Bangun pun sure lewat, ater tidur pun lewat kan. Hehehe. After had breakfast, then lepak2.. chit chat… gossiping.. wow best. Sesekali layan gak lah. Tapi takde gossip hape pun. Gossip artist byk lah. HahahaaIMG01016-20110306-1237Tgh lepak2, ade ice-cream loceng tu dtg. Puteri & Nurul dr jauh dah dipanggil nyer. Wak ice-cream ni suka melayan si Puteri. Sbb tu klu budak2 ni panggil, confirm dia dtg dpn rumah. Kadang tu siap bagi ice-cream free lagi. Hehehe

Lagipun ice-cream yg dia jual murah dr org lain. IMG01020-20110306-1240Regular customer Wak Karto. Hehehee. Lagi2 si Puteri. Dia takkan beli ice-cream loceng dr org lain yg dtg kat rumah. Sanggup dia tunggu Wak Karto. Klu Wak tu tak dtg, dia ajak pegi kedai terus. HeheeIMG01018-20110306-1240Ingat dorang je makan ice-cream. Lyn pun sama. Masing2 borong ice-cream kat Wak Karto. Sampai Wak tuh bagi ice-cream free. Hehehe.

Orang bagi kita amik.. rezeki kan.. Tak baik menolak rezeki :)

5 comments:

Lizzie Yasmin said...

wah lama tak mkn ice crame loceng.. dlu zaman skolah ada pak cik tue jual ice buat sendiri.. paling terbaik lar ice cream dia..
mana lar pak cik tue...

CathJ said...

mmmm... ice creammmmm....skrg2 ni mengidam makan ice cream... ^_^.

Lyn Yusoff said...

Lizzie,
sesekali dpt mkn ice cream loceng mmg best..
kat sini weekend wak tu slalu dtg

Lyn Yusoff said...

CathJ,
mummy ni mmg mengidam erk..
hehee

sW33tdARLiNG said...

we all kalau pi tasik titiwangsa wajib makan aiskrim...