Love This Dress!!!

P1070396Hah!! ni bukan baju tunang, ape lagi baju nikah. No no no!!!

I love this dress. I love this blue too. I’m just trying to wearing this dress to annual dinner. Sewa je pun. Takde lah nak tempah semua kan. But this dress too sopan. Lepas tu kain dia sgt meleret2. Cantik mmg cantik. Tapi tak sanggup plak nak pakai. Nampak glamour sgt.

Masa Lyn tunjukkan kt kawan2 Lyn, dorang gelakkan. Hampeh tak?? Hahhaa. Dorang gelakkan sbb katanya ‘ko nak pegi dinner ke ko nak pg mane sebenarnya. Orang pergi dinner semua pakai baju jenis tak cukup kain, ko very the muslimah kan’. Tak ke hawau dorang ckp camtu. Tak baik tul dorang. Huhuhuhu.

Finally, Lyn tak jadi sewa baju ni. Just pakai ape yg ada kt rumah jer. Carik baju yg tak cukup kain katanya. Hahaha. Pakai baju yg ada dlm collection sendiri jer. Senang :)

17 comments:

sW33tdARLiNG said...

hahaha... sopan santun gitewww errkk...
but memang cntik laa lyn baju ni... kalau top dia seksi, mesti kawan2 u tak gelak

SURIA AMANDA said...

sabar jer la...ok apa dress tu..tp betul jugak kata kawan2..cuma jgn la seksi sgt..mcm x kena ngan imej lyn kan..

yaTy ♥ said...

hahahaha..
tak cukup kain katanya ko..
sabor je lar kan.
tapi cntik lar blue dress tue..
cungg!!

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
mmg cantik baju ni..
cumanyer tak sexy & meleret2 gitu.. nampak tak sesuai nak pg dinner i tuh.. hehhee

Lyn Yusoff said...

Suria,
lyn kadang sexy mexy gak..
tu yg bila nak pakai baju gitu my friend gelakkan.. hehehe

Lyn Yusoff said...

yaty,
mmg cantik tapi tak sesuai ke majlis tuh.jadinya kena cari baju yg tak cukup kain. baru sesuai..
hehehhe
biru dia tu yg cantik..
comellll

Just Call Me Bitt said...

adehhhh akekekekkee ermm baju tak cukup kain memang cantik...tapi baju yg lynn pakai tu lagi cantik...hehe

Lyn Yusoff said...

Bitt,
hehehe...
mmg cantik.. tpi cam tak sesuai plak nak pg dinner yg tak cukup kain tuh..
hahaha

Sarah N said...

Kat mana nak sewa dress utk dinner ea?

Lyn Yusoff said...

Sarah N,
I tak sure lah..
selalu i sewa kt kedai my friend

Syazwani a.k.a bubbly_wani said...

sorry nak tnye dress ni kat kedai mane?

Syazwani a.k.a bubbly_wani said...

sorry nak tanye. baju ni kat kedai kat mane?

Syazwani a.k.a bubbly_wani said...

nak tanye bole? baju ni kat kedai kat mane?

Lyn Yusoff said...

Syazwani,
ni kat kedai my fren..
area shah alam

Syazwani a.k.a bubbly_wani said...

bole bg name kdai & alamat?

Syazwani a.k.a bubbly_wani said...

bole tak bg nama kdai & alamat?

Meyra Travel Sdn Bhd said...

i pun nk cari baju untuk annual dinner tema red carpet.. blh i tau klu mcm ni sewa brape.. klu x keberatan bg skali dgn alamat kedai tu yer.. tq so much