Chit-Chat Time :)

Actually, pergi Empire Mall sbb nak jumpa my ex colleague. Since she’s working at Subang Jaya, Lyn pun lalu kat area situ gak, tu yg roger2 dia ajak lepak. Lama dah tak jumpa Leen ni. Last jumpa dia masa dia visit Lyn kt KPJ ari tuh. Lyn jumpa Leen ni tau. Dua2 Lyn. Hahahaa

Since, we’re free, ke Empire lah kita jawabnyer. Dekat pun dekat. Dalam masa yg sama nak mencari sesuatu kat sana. IMG01047-20110315-1931We settled in teh tarik stall. Best lepak dalam ni. Ala2 kopitiam gitu. Menu mcm2 ada. Tapi for me mmg kena perhatikan betul2. Takut2 melanggar pantang plak. Best giler borak2 dgn Leen ni. Dia je yg faham I tau. Kitorang rapat since bekerja ditempat yg sama. Lepas masing2 berhenti, jarang sekali jumpa. Sekali jumpa sure lah byk cerita kan. Best!!!!IMG01046-20110315-1928Teh tarik & kueh teow adalah terbaik yer. Serious!!! Korang try lah mmg sedap bangat sih. Teh tarik tu yg Lyn tak boleh lupa sampai ke hari ni. Sedapppppppp. Next time leh melepak lagi kat sini. Portion kueh teow tu sgt byk. Mmg tak habis pun Lyn makan. IMG01048-20110315-1932Leen makan roti pisang & teh tarik jugak. Dia pun kata teh tarik ni mmg sedap. Kalah teh tarik kat kedai mamak uolsssss.

Sambil makan, sambil chit chat, sambil gossip. Ooopppsssss. Gossip katanya. hehehee.

Lama gak kita lepak. Maklum lah sesekali berjumpa. Anyway, great time with you Leen. Next time leh lepak lagi.

6 comments:

*ayu the sun* said...

teh tarik sini best eh? ayu g yg kat wangsa walk.. x sedapppp.. :(

Lyn Yusoff said...

Ayu,
sgt sedaaaapppppppppppppppp!!!!!

Dee said...

wah..nti kenalah lyn belanja dee kt sini ye..hehehe..

Lyn Yusoff said...

Kak Dee,
boleh kak..
yg penting akak turun empire.. hehehe

sW33tdARLiNG said...

myself pun suka roger kawan2 kalau kebetulan lalu area office depa...

Lyn Yusoff said...

Sw33tdarling,
sesekali lepak last minute ni best..
klu plan beriya2 mmg payah.. hehehe