Gelak Hari Selasa

Bunuh Diri

Sekumpulan remaja ternampak sorang perempuan cun berdiri di tengah jambatan seperti nak bunuh diri. Diorang pun parking la motor diorang kat tepi dan cuba nak menolong.

Leader diorang menghampiri perempuan cun itu dan bertanya, "Apa yg saudari cuba buat ni?"

"Saya nak bunuh diri", perempuan cun itu berkata.

Leader tak nak melepaskan peluang untuk mengambil kesempatan, jadi dia bertanya, "Saya tak dapat nak menghalang saudari, tapi memandangkan saudari dah nekad, apa kata saudari beri saya satu ciuman selamat tinggal?"

So pompuan cun itu pun bagi la kiss yang kaw-kaw kat leader tu.

Dah siap cium, leader berkata, " Wow, best giler ciuman tu. Kenapa saudari nak bunuh diri?"

"Mak ayah saya tak suka saya berpakaian seperti perempuan".

Pihak berkuasa mengesyaki bahawa mangsa mungkin ditolak jatuh dari jambatan itu


Rubber

Pada suatu hari,ali pergi ke sekolah kerana ada ujian.Nak dijadikan cerita ali tidak membawa pemadam.Lalu dia pun ingin meminjam pemadam dari seorang perempuanIkutilah perbualan mereka:

Ali :Siti, nak "RUBBER".
Siti : Apa nak "RABA".

Oleh kerana Siti salah faham maka Ali pun dilempang.
Korang pikir le ape yang die pikir.


Wife & Husband

Wife: 'What are you doing?' 
Husband: Nothing.
Wife: 'Nothing...? You've been reading our marriage certificatefor an hour.'
Husband: 'I was looking for the expiration date.'

----------------

Wife : 'Do you want dinner?' 
Husband: 'Sure! What are my choices?'
Wife: 'Yes or no.'

------------------

Wife: 'You always carry my photo in your wallet.. Why?' 
Hubby: 'When there is a problem, no matter how great, I look at your picture and the problem disappears.'
Wife: 'You see how miraculous and powerful I am for you?'
Hubby: 'Yes! I see your picture and ask myself what other problem can there be greater than this one?'


4 comments:

:: idzwa :: said...

hehehe..

Lyn Yusoff said...

Idzwa,
hahahhaa

Mummydearie said...

Hahaha...

Sampai hati dan tension rasanya kalau ada suami cam ni!

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
sabar jer lah kan lagi gini.. ergghhh