Important Dates In April

Hi LoVers,

Good morning everyone. 

Weekend yg sekejap sgt minggu ni. Tak rasa mcm weekend pun. Because, I was in the seminar one whole day. Letih & penat jugak seharian. Mlm tidur awal. Sunday mmg tak kemana2, but tak cukup rest. I was thinking to get another day which on Monday off. But…..

I’m working today, quite sleepy :(

But what to do. I have too. Malas nak take leave, coz nak simpan cuti for another vacation soon. Woootttt… Woottttt!!! :)

Orait, back to my story. There is a few important dates in April. 4 dates yg Lyn mmg tak boleh lupa sampai bila2. 3 dates for birthday, and satu date tu mmg lagiiiiiiiiiiiii lah Lyn tak boleh lupa. But nanti Lyn akan tulis jugak in my entry soon this week, In Sha Allah.

IMG_0971The 1st one goes to my beloved granddaughter, Nurul. She turns 7 years old on 040414. Actually, Lyn hampir terlupa. Lepas jer baca posting kt my niece’s FB, baru terkedek2 nak wishes.

Just a simple mini celebration hari tuh. Because kita nak sekali kan for April babies by end of this month or klu tak, next month kita sekalikan dgn May babies. Lagipun next month kitorang mmg nak buat kenduri Arwah & kenduri menyambut puasa. So boleh buat sekali harung. Kitorang ni keluarga besar, so boleh dikatakan tiap2 bulan ada jer yg sambut birthday. Nak celebrate sorang2 mmg tak lah, sbb tu kita sekalikan. Jimat & lagi meriah bila kumpul ramai2.

Ermmm… tinggal beberapa hari lagi Ramadhan bakal menjelang. Jgn lupa ganti puasa yer. Lyn in the process. Dah nak habis pun :)


6 comments:

Mummydearie said...

Happy birthday for April babies :) Yang satu tu Lyn ada kaitan dengan anak saudara juga ke? Akak guess ajelah tapi macam pernah baca kisahnya cuma lupa bulan berapa...

So tak jadi ke Ikea ke Sabtu lepas?

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum...

Ohhhhhh yer.....ganti pose...a'aa dah nak masuk ramadhan...tak abis ganti lagi...thx for remind kak..

regards,
Triplesmiley

Amanda Suria said...

Happy birthday Nurul...untung Lyn..muda2 dah ada granddaughter dah ha...

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
haah kak, dgn my niece jugak..
tak jadi pergi Ikea, penat..

Lyn Yusoff said...

Sofia,
hehehe.. jom sama2 kita ganti..

Lyn Yusoff said...

Suria,
mmg untung..
tapi muda2 dah jadi nanny...