Dapat Dah :)

20140406_160500Finally I got these!!! Dah dua kali duk mkn kat McD tak teringat langsung nak beli Mc Flurry oreo ni. Maklumlah dah dpt makanan terus lupa yg lain2. hahaha. Selalu mcm tu lah plan nak beli lain, tapi lain yg dibelinya. Pelik lah Lyn ni. Kemain ingat nak beli, last2 boleh jer terlupa. Masalah problem betul. hehehe

Tahu tak berapa hari Lyn habis kan Mc Flurry ni?? 2 hari baru habis. Hahaha. Mkn sikit2 letak dlm fridge. Hehehe. Bukan apa, time malam jer baru teringat nak makan. Sejuk ok mlm2, mane larat nak makan habis. Kebas mulut. Ngilu. Hehehe

20140406_182022 Dpt pulak rojak kegemaran my mum hari tuh. Beli kat area rumah my mum. Sedap. Mula2 tak teringin plak nak makan. Cam kureng menarik jer. Tapi tu lah ckp jgn takbur Lyn. hehehe. Dah semua org kata sedap, mana boleh tahan kan. So awak pun merasa, sekali sedap ok. Nampak jer yg pucat2 gitu. Tapi sedap sgt.

Tu kes 1st time lah. Last week repeat lagi. Tak leh tahan. Duk terasa2 kat tekak ni.

Puas hati dpt dpt dua benda ni.

Next please!!


6 comments:

Amanda Suria said...

alaaaa....nak jugak la...rojak tu nampak tempting sangat2...

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum,

Hahaha kak...jgn dilihat pada rupe kak..terus cair bila rasa ekkk

wahhh sy terliur nk makan mcflurry tuh...

regards,
Triplesmiley



Mummydearie said...

Huhuhu...dah macam orang mengidam :)

Tapi kadang-kadang memang betul Lyn tetiba aje kita teringat nak sangat-sangat makan sesuatu tapi orang mengidam aje yang dipersalahkan. Akak pagi tadi tetiba aje teringat kat pisang salai. Tahu tak apa? Tahu kot :)

Setakat McFlurry hak gitu sampai 2 hari cam tak munasabah aje akak rasa. Kalau akak teringin, pukul 2 pagi pun akak wallop sampai licin tak main simpan-simpan :)

Lyn Yusoff said...

Suria,
sgt along.. dan sedap

Lyn Yusoff said...

Sofia,
tu lah sofia, bongkak tak kena tempat.. at last teringin jugak kan.. hahaha

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
hahaha mmg mengalahkan org mengidam. mmg tak boleh sebut..

pisang salai?? ada kena mengena dgn entry lyn ker?? hahaha...

sejuk kak, mane leh habis sekali gus.. ngilu ok