Short Update

Hi LoVers,

Minggu ni rasa sekejap sungguh dah hari Jumaat. Klu tiap2 minggu mcm ni kan best. hehehe. Suka kan ko Lyn bila nak weekend. Tak menyempat nak berehat & berjimba yer. hehehe

Bukan apa, lately I haven't gotten enough sleep, and I don't like it because it makes me look tired. Bila kat office jer mula lah menguap2. Tu yg tak syok tuh. Eye bag pun dah kelihatan. Nampak sgt tak cukup tidur.

IMG_1429 Tapi weekend ni full with activity on Saturday. Need to bring along my sis & niece to somewhere. My mum will joining us too. So mmg wajib pergi. Takpe lah untuk family kan. Bkn untuk sapa pun. Hari Ahad boleh rest cukup2.

Oklah Lyn dah byk kali menguap dah ni (entry auto-publish). Hujan pulak kat sini. Mmg wajib tidur awal. Sejuk ko. Hehehe

Bye korang & have a great weekend!!!


8 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum...

Hahaha btul la kak!! sofia pun sama mempunyai perasaan tak sabar jumaat tuh..rs tak cukup tido je memanjang..adik sofia cakap kat sofia, tuh terlebih tido..bkn tak ckup tido hahaha

regards,
Triplesmiley




:: idzwa :: said...

wow!

Mya said...

i pun rasa minggu ni cepat betul berlalu.

Lyn Yusoff said...

Sofia,
yerlah sofia.. my sis pun ckp gitu gak.. ni terlebih tido.. tak kisah lah janji dpt rest kan..

Lyn Yusoff said...

Idzwa,
wow!!!

Lyn Yusoff said...

Mya,
kaaaaaaaaaannnnnn...

Mummydearie said...

Hari-hari pun akak rasa cepat aje masa berlalu. But last week memang nak cepat-cepat habis the whole week sebab menyampah kat sesetengah perkara yang berlaku. Boleh gitu ek...

Bila hujan turun dan dapat landing atas katil, itulah nikmat sebenarnya yang jarang-jarang dapat sekarang nih!

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
kesian akak..
biasalah kak, klu kerja sure nak cpt jer masa tu.. mcm lyn jugak.. rasa nak balik jer..