Happy Birthday Little Princess

Another important date in April, 17th April 2014.

IMG_1341Happy birthday Puteri!!! She turns 8 years old today. Can't believe she's 8 today. Cepat betul masa berlalu. Dulu masa baru lahir, 1.7kg jer [dia lahir tak cukup bulan, 7 bulan dah keluar. Lalu tingkap pulak tuh]

I’m so grateful that I have you as a niece. No matter how many birthdays come and go, you’ll always be my/our little girl. We love you!!!!

IMG_1339 She requested something on her birthday. Adalah 2 permintaan dia. But for sure, ur auntie yg baik hati ni akan penuhi segala permintaan mu itu.

Once again, Happy birthday budak demuk. Semoga panjang umur, murah rezeki & sihat2 selalu. Semoga jadi anak yg solehah & study smart. But always remember, you are my princess, my little girl, my best friend, my dance partner, my gossip partner [kekadang bergossip dgn dia, hahaha] & my everything.

This weekend, kita enjoy!!!!! Wanna treat her on her birthday. Tak dpt pergi on weekdays, kita pergi on weekend. Yeayyy!!!


7 comments:

:: idzwa :: said...

happy birthday..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum..

Happy birthday Puteri..

Kak...budak2 nih skg rs mmg cpt betul ms berlalu..nnt kan kjp je die dh sek men..

regards,
Triplesmiley


Lyn Yusoff said...

Idzwa,
thx u :)

Lyn Yusoff said...

sofia,
tu lah sofia.. cpt btl..
sedar2 dah 8 thn..
anyway, thx yer

Mummydearie said...

Happy belated birthday Princess! Sekejap masa berlalu memang kita tak jangka kadang-kadang. Saat melahirkan pun masih terngiang di ingatan, tengok-tengok dah besar panjang dah anak. Untung dapat aunty macam Lyn, 'mewah' anak-anak buah. Buat ajelah wish, pasti ditunaikan kalau mampu :)

Nak ke mana weekend ni? Plan akak telah dibatalkan dek kerana HD kena pergi Johor tonight. Aduh, kalau ada nak ajak gaduh, kalau takda ni I merindu pulak *__*

Lyn Yusoff said...

idzwa,
thx dear

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
tu lah kak sekejap sungguh masa berlalu.. sedar2 dah besar panjang dah budak2 ni..
takdelah mewah mana kak. sementara tak kawin ni boleh lah tunaikan In Sha Allah.. esok2 dah kwin.. susah lak skit..

weekend ni tak kemana kak.. duduk rumah melepak jer..
hahaha... balik nnti boleh ajak merayau2 jugak