Segalanya Chocolate

I’m chocolate lover.

How about you??

Ni cerita berbulan2 lepas before Lyn decided nak diet. hehehe. Skrg ni makan main cuit2 jer. Tak mcm selalu. Just a simple menu everyday.

20140311_190641 My sis bought for me when she was in Langkawi. I’m not joining them coz just got back from Bandung. So biarkan mereka saja yg pergi. Mmg puas lah makan chocolate ni semua sampai lebam. hahaha.

Sekarang makan semua berjaga. Carbo mmg kurang skrg ni. Less sugar semestinya. Lyn dah tak makan nasi dah almost 2 weeks. Sekali jer tergelincir hari tuh. hehehe. Skrg just focus makan buah-buahan jer. Is good enough for me. In the same time, fasting is a good way to lose weight & diet.

Takde dah mengidam nak mkn chocolate segala bagai skrg ni. Klu dulu pantang tgk kat TV, mula lah mencari. Skrg, pandang pun tak heran dah. hehehe.


8 comments:

idzwa kamaruddin said...

good luck on ur diet!

attyfir said...

Samalah tgh diet gak no carbo no sugar .. dah 79hari tak makan nasi
tp x byk turun sbb malas bersenam .

Mummydearie said...

Cayalah Lyn. Boleh pandang sebelah mata aje nasi dan chocolate yang menjadi favorite ni. Akak baru nak berjinak-jinak mengelak nasi, tapi aduhai susah gak rupanya kalau tak kuat iman nih!

Lyn Yusoff said...

Idzwa,
thx :)

Lyn Yusoff said...

Attyfir,
lyn pun jarang exercise kak..
sesekali jer..

Lyn Yusoff said...

Mummydearie,
tak jugak kak. menahan nafsu sebenarnya... mcm lyn tak kisah sgt sbb dah biasa jarang amik nasi

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum..

Wahhh kak..on diet..fighting! hehe

Pepero Lotte!! sukaaaa!! hehe mula2 tertarik bkn sedap rasa tp sbb fav artis sofia duta Lotte hehe..tp dah rs trs cinta pada pepero hehe

regards,
Triplesmiley

Lyn Yusoff said...

Sofia,
hahahah..
diet2 skrg ni...
amboiii sebab artis jadi rupanya...
tapi pepero mmg sedappppppp sgt