I Got This Sample Too!!!

My Kakak Seri missing her MAC’s compact powder kat hotel last weekend. OMG!!! I terdengar jer. Kak!!! biar betul tertinggal kat hotel. Betul… dah la ada separuh lagi. Terpaksa lah beli yg baru.

Wah gitu!!!!!

Pelik Lyn camne lah boleh tertinggal compact powder tu Kak Seri woooiiiiii. Careless sungguh erk…hehehe

Since, we got an appointment yesterday in Sunway Pyramid, so kita drop by jap kat MAC. She bought a new one. Gitu kan. Siap dgn casing & refill sekali. Klu tak just beli refill jer.

Isssshhh.. Kakak Seri aku ni dok lah di gtau nak singgah MAC kan. Klu tak leh redeem one lipstick hasil casing yg dah kosong2 tuh. It’s ok. Next time lor…P1040532Kat Sunway Pyramid ni, SA dia sgt friendly. Berborak sakan kitorang. We got this sample, which is ‘Studio Moishe” [if I'm not mistaken, sbb I tak faham sgt ape dia tulis kt belakang tu.. ahaksss]. Can apply during nite or day time, for long lasting make-up.

But Lyn tak pakai pun. Sebab muka ku still under treatment. Nanti dah ok akan ku guna balik semua compact powder & foundation MAC ni. For time being.. just be patient. :D

5 comments:

Dee said...

bestlah dpt sample..nti mesti lyn tambah cun..

cik syahira said...

assalamualaikum kak lyn.

nice la baru pergi mac.
nak tanya compact powder MAC kat sunway pyramid berapa eh?
sy tgk kat jj tebrau RM105. liquid foundation tak sempat nak tengok la harga dia. kak lyn ada info tak?
hihi.. sambil menyelam minum air. tanya kak lyn je kot-kot akak tau. hihi..

Lyn Yusoff said...

Kak Dee,
takdenyer kak..
my face still under treatment..
so amik masa skit nak cun melecun semula.. hehehe

Syahira,
compact powder around that price lah. tpi liquid foundation tak ingat harga bape. InsyaAllah nnti akak tanya kan. coz nak pg this weekend lagi..
Ape2 nnti akak inform ok..

cik syahira said...

assalamualaikum kak lyn.

thanks! hihi..

Lyn Yusoff said...

Syahira,
it's my pleasure..:)