Karaoke Time!!!

Hi Lovers,

Good morning!!!

Seriously haven’t went to karaoke for a long time, it was fun times!! Went to Redbox, IOI Mall, Puchong with my colleagues. Kerja survey2 ni kita serahkan pada Nomi. Yang Lyn tau, Lyn pergi jer. Besides Nomi, we went together with Lin & Dila.

We went there around 11am. Giler pagi kan. Gigih sungguh pagi2 pergi karaoke. Hahaha. Coz we need the cheapest one including buffet set. Yang lain2 agak mahal. Ada yg tak termasuk makan pun dah almost RM30++. So kita amik yg murah lah, save budget skit. Heheh

P1040457 Our room, menjadi saksi kami berempat yg sibuk menyanyi bagai tak hingat. hehehe

P1040435Yang bestnyer klu amik package yg ni between 11am to 2pm, ade buffet skali. So tak payah nak pikir2 nak lunch kat luar segala. The food was good. Macam2 ada. P1040439Lin in blue top, Dila & Normi. Ni tgh gigih menyanyi ni. Sampai makan pun tolak tepi jap. Punyalah khusyuk korang kan. Tapi jgn tak tau… kitorang ade lagu tema time tuh. Gadis & bunga, nyanyian Rahimah Rahim. Serious related dgn seseorang dengan my office. wakakakakaka… korang tak baik tau.. tersedak2 orang tu. hahahhaahaP1040437Makan time. Yang nak menyanyi tu sila lah pilih lagu sendiri erk. Dari zaman dolu2 sampai lagu2 yg latest semua kitorang belasah jer. Best gak layan lagu lama2 ni. Siap gelak2 lagi. Tak sangka Lin mmg terror duk godek2 lagu lama2 ni. Next time leh pilih lagi. HahahhaaP1040433Seperti biasa, owner blog tengah menyanyi dengan penuh perasaan. Giler tak bagi org kacau. Khusyuklah kononnyer. Hahahha.. Eh… nampak tak my new hangbag??? Hehehhee.. Tetap nak show off kan… blog I ok. Suka hati I ler..….

P10404533 of us….P10404543 of them… OMG!!!!!.. rindu giler kat korang lah….

P1040456P1040468Disebabkan kami pergi berempat saje. Kenalah mengabdikan pic masa bersama2. Pic2 yg berempat ni, mmg Lyn set timer. Jenuh gak nak letak my camera kat LCD TV tuh. Punya lah tinggi bagai. Tu pun siap zoom. Baru dapat captured.

Actually, Nomi a bit rushing. Ada hal gamaknya. So dia terpaksa balik dulu. Tapi kitorang bertiga menyambung window shopping kat JJ. Tak lah window shopping. Sempat gak merembat 2 3 helai office attire. Hehehe

Overall, we had fun together. Ni pun tak puas lagi ni. Hope dapat meronggeng before fasting month nanti. Jangan lupa tau korang. Set time nanti ok..hehehe..

4 comments:

Dee said...

wah..karok..bestnya..

Lyn Yusoff said...

sangat best kak dee... :P

Norbeha said...

klu nk beronggeng tu jgn lupa akak ye...bole join da club..:)

Lyn Yusoff said...

Confirm ajak kak beha :)