I Love This Top!!

Hi Lovers,

Good morning everyone!!!..

Lama dah owner blog ni tak interframe muka sendiri kan?? Hehehe. Maklumlah… kadang2 muka tak berapa nak best kan. So taklah nak letak pun. Kira2 nyer ari ni suka plak nak letak pic dalam blog sendiri. HehheeP1040587Btw, I love this top. I love this blue too. Of coz!!! I’m blue lover ok. hehehe. Actually, my colleagues pun suka this design. Warna biru tu pun dorang suka. Cantik!!. Haruslah cantik uollssss. 1st time Lyn pakai baju ni.

Do I look so skinny??? Lyn sendiri tak perasan. Tapi a few my friends yg tegur. Ye kot. Lagipun berat Lyn pun average 44kg – 47kg. So tak terasa sgt kurus ke tak. Sebab dah biasa dgn berat badan mcm tuh. Oklah kan. Tak mau berisi sangat. Tak sesuwaiiiiiiii ok. HeheheP1040586Yesterday I was in training room. Ade beberapa benda nak diselesaikan. Alhamdulillah, everything running smoothly. Cuma nak polish more… & more…. InsyaAllah..

Thanks to kawan2 yg bagi support. Really appreciate it :))

6 comments:

Faz's UniQue said...

Salam beb, ape kbr? mcm maner job baru? eh ko dpt sms aku x? still guna no.maxis ker? tunggu ko reply sms xder pn...kot x dpt sms aku tu? pape pun take care & good luck ye beb...aku da bosan keje kt opis nie :-(

Dee said...

kurusnyer..47kg..jeles okey..baju tu mmg cantik sesuai ngan lyn..

Lyn Yusoff said...

Fazs,
beb.. aku dpt msg ko tuh.
tapi tak dan nak reply.. bz masa tuh..
nnti aku msg ko ok..


kak dee,
kurus jer kak..
kak dee pun kurus gak kan..
hehehhee

mummysyafie said...

lyn..kalau akak nak tunggu muka best mmg tak takkan ada nyer..kalau tengok blog tu, muka pucat lesi pun kuar kat ..main hemtam je lah.

abma said...

biar kurus tapi sihat, daripada besar terlebih sihat :-)
tapi kena beringat juga, tengok ideal weight kita...
BMI = berat(kg)/tinggi x 2 (m)
contohnya berat 44kg/1.55x1.55 = 18.3
normal women 19.1 to 25.8
normal men 20.7 to 26.4
so selamat berkira-kira

Lyn Yusoff said...

Abma,
thx for ur info
nnti Lyn kira2 ok.. hehehe