Makan2 di Office

Hi Lovers,

Good morning everyone!!

Today my first day training in Bangsar. Still got 2 days, Saturday & Sunday. OMG!!! really tired. It’s gonna be a long week. Hope training ni tak lah bosan sangat. Kalau tak nnti sure lah aku menguap tak hingat. Hehehe.IMG00150-20100729-1539Btw, yesterday was makan2 day. Hehehe. My lady boss back from Kuching. She brought some kek lapis. Really yummyyyyy. My colleagues termasuk Lyn makan non-stop. Giler sedap wooooo. Warna yang cantik.. rase pun sedappppppp..IMG00151-20100729-1539Another colleagues from Terengganu brought rambutan & keropok lekor. Tapi keropok tu tak goreng lagi. I tengok sedap je dorang makan. Walaupun dah boleh makan sbb dah direbus or dicelur, tapi Lyn still tak leh nak makan. Tengok dorang makan berselera sungguh. Yelah org Terengganu, sure dah biasa kan. Tapi Lyn yg kat sini rase pelik skit. HeheheIMG00152-20100729-1539Zue & Wanie berposing sambil makan kek lapis. Motif kan korang siap nganga2 lagi cam gitu. Excited sungguh. Hehehee. Alamak Zue, tak sempat rase air yg Zue buat tuh. Sure sedap kan?? Hehehee

Thanks so much bos sbb sudi jamu kitorang. Next time jamu lagi ok. Hahahaa

6 comments:

Dee said...

kek lapis swak mmglah..mkn sket x puas..

Just Call Me Bitt said...

hey u...i rasa i mcm pernah kenal la kawan u yg nama zue tu...kalau tak silap i dia pernah kerja company secretary?? kalau tak salah la..kalau salah mayb lain org kot..hehe sowy :)

mummysyafie said...

really miss kek lapis..raya nanti nak makan puas2..

Kaseh NazLieza said...

amboi2..mkn kek lapis..dapnyer..

Lyn Yusoff said...

Kak Dee,
mmg tak puas makan kek sarawak. rase nak balun sorang2 jer.. hehehe

Bit,
I sempat tanya dia tadi. pelanduk dua serupa lah yang..
die tak pernah kejer kat company secretary.. hehehe

Lyn Yusoff said...

Mummysyafie,
jgn lupa bagi Lyn sekali ok..
ahakssss

Lieza,
org jamu lieza..
klu tak.. takde nyer nak dpt merasa..
hehehee