Teringin Nak Beli Lagi Satu…

Yesterday, we had an appointment with our client somewhere in Subang Parade. I wonder how long it’s been since the last time I went there. Quite lama sgt. Takde lah perubahan sangat, tapi adalah a few kedai yang baru2.

Time tu awal lagi, so melilau lah kitorang duk tgk kiri kanan kot2 ada yg berkenan. Time baik punya landing kt depan kedai ni. Dari jauh cuci mata dulu, tapi rase cam nak pegi je dekat2. Macam lah boleh rembat on the spot kan. Hahahaha07072010497Usha2.. tengok2 dari jauh mmg classsssss spech ni tau. Macam2 brand lah. Tanya jelah kat SA tu, sure rambang je biji mata kan.. hehehe0707201049607072010495Dari Gucci, Giorgio Amani, Fendi, Rayban & etc lah dorang jual. Tapi Lyn berkenan tul dgn brand Fendi tuh. Seriousssssss meletopssss ok. Tapi memandangkan harganya… buat2 lah sengih sampai ke telinga. Tak mampu uolsssssssssss.. spech gitu jer dah RM1k plus. huhuhu. Tak sanggup aku. Baik aku labur beli designer handbang. Untung2 dapat Coach. Tambah skit lagi dapat Coach idaman ku… hahahhahaha

Tang spech ni.. nnti dulu lah. Yang penting… kumpul duit dulu..

Okeyyyyy :)

2 comments:

ElyaElmo said...

beli aje sis!!

Lyn Yusoff said...

Elmo,
nnti.. tunggu duit byk dulu..
sure i rembat sumer... hehehe