Berkejar-Kejaran…

Hi Lovers,

Good morning guyz?? How’s ur day?? I hope everything will be all right very soon! <—reminder for myself. Ahakssss :))

Yesterday was my hectic day. Berkejar-kejaran dari satu tempat ke satu tempat. Had appointment with my client in Bandar Baru Ampang. Tak tau lah tempat ni kat maner. So tanya my colleague in my office. Drive tak mungkin. Mane lah tau ceruk rantau tempat ni. So dia gtau baik naik LRT, Putra & cab nak kesana. Serious Lyn mmg tak familiar sangat nak tukar2 public transport gini. Masak dibuatnyer. HuhuhuhIMG00163-20100803-1653My buddy, Wani finally dapat teman Lyn. From LRT station pergi plak naik STAR. Lama giler tak naik STAR ni. Punyalah jakun aku ni kan. Menggelabah duk mencari laluan nak ke Ampang. Maklumlah org tak familiar.IMG00157-20100803-1504Sampai Ampang, kenalah plak naik cab. Lama tul tak naik cab ni. Best gak sesekali naik cab. Lyn just bagi address kat abang cab ni. Nasib baik dia tau area Lyn yg nak pergi tu. Cuma tak jumpa sebab tersorok. Tapi lepas tanya my client, actually  kitorang dah lalu 2 kali pun. IMG00158-20100803-1504Myself with Wani. Cian dia terpaksa teman Lyn. Sampai appointment dia terpaksa postponed next week. Pic dalam cab ni. Saya jakunnnn u.. hahahhaa.

Meeting with my client. DONE!!

Klu korang nak tau, Lyn naik bus ok dr tempat my client ke STAR. Ya Allah, lama giler tak naik bus. Jakun lagi. HahahhaaIMG00159-20100803-1652Took STAR to Masjid Jamek & headed to my office. Giler sakit kaki dibuatnyer berkejar-kejaran nak mengejar masa. Bayangkan lah pakai heels, baru nak tercabut tapak kaki ni. Hahaha.

Tu belum campur part mengah2 lagi. Rasa nak pengsan dibuatnyer. Takpe2.. bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian. InsyaAllah..

Ps: Someone bought new car. Bau kedai uolssss…. Ahakssss…

4 comments:

cik syahira said...

assalamualaikum kak lyn,

amboi. gigih betul kakak sy ni.
muda-muda ni la kita kena kerja kuat.
esok lusa dah senang-senang ye tak?
kak lyn sy nak invite kak lyn ke mynameissyahira.blogspot.com
jenguk-jenguk la rumah baru sy tu ye.
wink.

Lyn Yusoff said...

salam syahira,

kena gigih dear..
klu tak camne nak cari duit nak kawin.. oppsssss...
laaaa ade blog baru ker??
ok2.. nnti kak lyn singgah ok..

iLhAm.HaFiZ said...

Salam...

Kak Lyn,
Siapa yang beli kereta baru tu? Stori-mori la sikit... ;p

Lyn Yusoff said...

Wassalam hafiz..

hehehe. so far tak boleh nak blog out..nnti kak lyn citer ok..
later2 lah... hehehehe