Ramadhan 1431H : Day 17

Hi Lovers,

Good afternoon everyone!!!

How’s your day?? Isn’t ok?? Puasa macam maner? Hope everything will be orait yeah… :)

Again, myself & my colleagues was invited to breaking fast in JW Marriot Hotel, KL on Friday. Even Lyn on holiday on that day, tapi our team got invitation from my lady boss. Mestilah kena pegi. Bos belanja ok. Hehehe. Kali kedua berbuka with all my colleagues. Serioussssssssssss best :)P1040791Headed to JW Marriot around 6.15pm from Bangsar. Konvoi 3 kereta. Tau lah jalan kat KL waktu petang2 kan.. sure jammed all the way. Dengan perangai driver kat jalan dgn tak reti nak queue. Main potong queue orang jer kan. Ko hingat aku nak bg jalan, please lah weiiiii…. Hahahaha.

Jam 7.30pm kitorang masih dalam kereta lagi. Myself & Wany, tak prepared ape2 pun. No food & drink inside my car. So bersabar jelah. Arrived at 7.45pm baru kita sampai hotel. Nak carik parking & segala bagai. Sampai je level 4 just say hi kat everyone then terus amik makanan. Ater dah lambat berbuka kan. So ape2 pun kita cari makanan yg patut dulu. Lapar… lapar.. hehehehe

P1040770My food selections. Yang ni 1st round. Actually byk round lagi. Part2 bergambar kita tolak tepi dulu. Yang penting makan. HeheheP1040772Myself & Wany. Kitorang berdua antara yg lambat. Dah satu kereta kan. Bergambar selepas makan. Baru lah ade tenaga skit. HeheheeP1040781Kak Azlyn, yours truly & my lady boss.. Kak Hisma is our sponsored during that day. P1040811My lovely colleagues….P1040803Anak Dara’s team. Masing2 menyengih jer kan. HahahhahaaaP1040796Group pic

Our team lah yang paling havoc malam tuh. Part bergambar jgn cakaplah. Pantang nampak camera, sure masing2 pose sakan. Hehehhee. Part makan pun same. Toleh kiri kanan sume duk makan tak sudah2. Ater nyer buffet kan, makan jer sampai lebam. Hehehehe

Overall, the food was great. There’s so much food varieties. The food was the best we have tasted. Lyn tak sempat nak rase semuanya especially dessert. Tapi tak dpt rasa dessert pun should be ok coz kita focus dkt main course jer. Hehehe.

Anyway, I would like to thank Kak Hisma & everyone for the great breaking fast. Thanks to Kak Hisma, our sponsors. Semoga murah rezeki lepas ni :) And to all of you, you guyz memang superb. We had fun together. It was a great day!! Awesome!!!

Lepas ni work harder yea…..

Money… money… money……

Show me the money!!!!……

Have a nice weekend everyone!!!!

3 comments:

Faz's UniQue said...

wow bestnyer ;-)

Lyn Yusoff said...

Fazs,
sgt best beb..
hehehee

Fazs said...

perghhh...beb good luck & take care tau ^__^